Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DE VİDEO KONFERANSLI BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ’DE VİDEO KONFERANSLI BAYRAMLAŞMA
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, milletvekilleri, belediye başkanları, il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla ramazan bayramının ikinci günüde video konferans yöntemi ile bayramlaştı.


Haber: Aslı Akış

Video konferansla yapılan bayramlaşmaya, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Her yıl bayramın 2. günü saat 14.00'de AK Parti Bolu İl Başkanlığında gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma bu yıl içinde bulunduğumuz korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından kaynaklı olarak video konferans şeklinde yapıldı. bayramlaşmada birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

“BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bayramlaşmada yaptığı konuşmasında, tüm teşkilatın bayramını kutladı. Doğanay; “Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramınız kutlu olsun. Bu bayram malumunuz bildiğiniz üzere pandemi sürecinden dolayı biraz sıkıntılı geçti. Teravih namazlarını kılamadık. Bayram namazına gidemedik. Tabi bu bir süreç rabbimin takdiri. İnşallah bu bayram sonrasındaki bu süreç bitmiş olur ki, Kurban Bayramına her zaman olduğu gibi o parti binamızda hep birlikte kucaklaşarak erişmiş oluruz” dedi.

“RABBİM BİZİM BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Doğanay; “Öncelikle ben Cumhurbaşkanımıza o duruşundan o devlet adamlığından liderliğinden dolayı. Aynı zamanda onunla birlikte görev yapan çok kıymetli bakanlarımıza yine aynı zamanda Bolumuzu temsil eden çok değerli milletvekillerimize bir kez da teşekkür etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu zor süreçte tabii ki Ak Parti iktidarının ne demek olduğunu 18 yıldır bu ülkeye neler yaptığını neler yapabildiğini hep birlikte görmüş olduk. Dün bu ülkede şehir hastaneleri yapılırken, şehir hastaneleri yapıldığı dönemde özellikle CHP Genel Başkanının ve aynı zamanda Milletvekillerinin bu şehir hastaneleri için neler dediğini neler söylediğini hep birlikte aslında gördük. Dolayısıyla bu süreçte şehir hastanelerinin milletimizin sağlığı için nedenli önemli olduğunu birlikte görmüş olduk. Dün bu hastanelerin yapımını eleştirenler bugün itibariyle hiçbir şey söylemediklerini de görüyoruz. Dolayısıyla bizim derdimiz var. Bizim derdimiz ülkemizin derdi, bizim derdimiz milletimizin derdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Muasır medeniyetler seviyesine bu milletin refah düzeyi çıkıncaya kadar milletimize hizmet noktasında yol yürümeye devam edeceğiz. Rabbim bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah hep birlikte el birliği, gönül birliği içinde ülkemize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ak Partinin gayesi, kuruluş amacı bu” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ’NİN GÜÇLÜ BİR İKTİDAR OLDUĞUNU GÖRMÜŞ OLDUK”

AK Partinin 18 yıllık sürecinde yaşananlara da değinen İl Başkanı Doğanay; “O ilk kurulduğumuz dönem 2001 yılında ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediği zaman Cumhurbaşkanımız aslında bugünleri işaret ederek 2023 yılını söyleyerek bugünlere artık çok yakınız. Dünya basını Türkiye’nin Libya’da olanlardan bahsediyor. Artık Türkiye’nin, Orta Doğu’da kendi yapmış olduğu insansız hava uçaklarıyla söz sahibi nasıl olduğunu, oyunların nasıl bozulduğundan bahsediyor. Bunları görmek, bunları duymak çok önemli. Bunlar olmasın diye bunlar gelişmesin diye Türkiye o muasır medeniyetler seviyesine çıkmasın diye tabii ki çaba sar edenler var. 18 yıllık sürece baktığımız zaman milletin seçimiyle iş başına gelmiş olan Ak Parti iktidarını şu veya bu şekilde devirmek için ellerinden geleni yapmaya kalkanlar darbeden bahsedenler bugün Türkiye’de terör olaylarına karıştığı için, el çektirilen Belediyeler olduğu zaman bunları eleştirenler ama bunların arkasında duranlar bugün itibariyle Ak Parti’ye şu veya bu şekilde darbe söylemleri yaparaktan ülkenin o geleceğine farklı şekilde davrananlar var. Bunu hep birlikte görüyoruz. Milletimiz olup bitenleri görüyor. Böylesine bir süreçte de Ak Parti iktidarının ne demek olduğunu güçlü bir iktidarın ne demek olduğunu görmüş olduk” şeklinde konuştu.

“KONGRELERİMİZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Doğanay son olarak ilçe kongrelerinin kaldı yerden devam edeceğini belirterek; “Bu süreçten öne ilçe kongrelerimize de başlamıştık. Merkez ilçenin kongresini yaptıktan sonra Gerede ilçemizin kongresini yapmıştık. Ve dolayısıyla pandemi sürecinden dolayı kongreler tabii ki kaldı. İnşallah bayramdan sonra rahatlama süreci devam ederse, Cumhurbaşkanımızın belirleyeceği takvimle birlikte bizler ilçe kongrelerimizi de tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz diyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerle tekraren buraya katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Video konferansla yapılan bayramlaşmada AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü birer konuşma yaparak yaşanan zorlu süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkılacağını ve her zaman vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

“BİZ BERABER TÜRKİYE’YİZ”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, milletin bölünmesine, tek yürek tek vatan olmasına kimsenin engel olamayacağını söyleyerek; “AK Parti tarihinden beri ilk defa böyle bir bayramlaşma yapıldı. Bayramı tek başımıza kutluyoruz ama gönüllerimiz bir. Bu hissiyatla hepinizin, tüm Bolulu hemşerilerimizin, tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Aslında bugün partili partisiz tüm milletin söylediği gibi hamd olsun liderimize cumhurbaşkanımıza genel başkanımıza. Bu sürecin yürütülmesinde bugüne gelmesinde emeği geçen en başta sağlık bakanımız olmak üzere tüm bakanlarımıza, teşkilatlarımıza ve milletimize teşekkür ediyorum. Milletin nasıl o inançla birleştiğini bir kez daha görmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Aslında buradaki söylem dini ve milli bayramları birbirine karıştıran birbiriyle tartan, tartmaya çalışan zihniyete de bir şey söylemek istiyorum. Biz hep diyoruz ki dini bayramlarda bizim Milli bayramlarda bizimdir. Çünkü biz beraber Türkiye’yiz. Bu milletin bölünmesine tek yürek, tek devlet, tek vatan, tek bayrak aynı hedefe doğru ilerleme hedefine kimse engel olamayacak. Buna kimsenin gücü yetmez” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH BAYRAMDAN SONRA NORMALLEŞMEYE GİDECEĞİZ

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, zor bir süreçten geçildiğinin altını çizerek siyasetinde yeni bir yere gittiğini ifade etti. Küpçü; “Rabbim herkese hayırlı bayramlar getirsin. Herkesin bayramını kutluyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnsanlık olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süre içerisinde bayramlaşamadığımız bir Ramazan Bayramı yaşıyoruz. Rabbim bizlere böyle bir süreci bir daha yaşatmasın. Elimizdeki verilere göre inşallah bayramdan sonra normalleşmeye gideceğiz. Bu süreçte siyaset yeni bir yere gidiyor. Bunu kabul etmekte fayda var. Belki eskisi kadar daha yakın olunmayacak ama bu zor süreç bittikten sonra AK Parti ailesi olarak, güçlü Türkiye olarak bizim güçlü bir şekilde yola devam etmemiz gerekiyor” dedi.