Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT’TEN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE ZİYARET

VALİ ÜMİT’TEN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE ZİYARET
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ailelerimizi ziyaret etti.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’e ziyaretlerde İl Müftüsü Orhan Genç ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Koçyiğit de eşlik etti.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ziyaretler kapsamında ilk olarak 1996 yılında Hakkari’de vatani görevini yaparken şehit olan Mehmet Kaya’nın annesi Şerife Kaya’yı ziyaret etti.

Bolu Merkeze bağlı Musluklar Köyü’nde ikamet eden şehidimizin annesi Şerife Kaya ile ağabeyi İsmail Kaya’yı ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, ailenin bayramlarını kutladı.

Vali Ümit ve beraberindeki heyet, bir sonraki ziyaretini ise 1994 yılında askerlik görevini ifa ederken Hakkari’de şehit olan İsmail Konuk’un ailesine gerçekleştirdi.

Çobankaya Köyü’nde yaşayan Şehidimizin Annesi İfakat, Babası Veysel, kardeşleri Selim Konuk ve Zeynep Yılmaz ile bir araya gelen Vali Ümit, ailenin bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Orhan Genç tarafından tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Vali Ümit, şehitlerimizin ailelerine, “Şehitlerimiz memleketimizin gerçek sahipleridir. Geleceğimizin en önemli garantileridir. Şehit mezarları bu toprakların yüce milletimize ait olduğunun mühürleri ve nirengi taşlarıdır.  Şehit olmasını bilmeyenler özgür ve bağımsız kalamazlar. Biz şehitliğin ve gaziliğin anlamını en iyi kavrayan bir milletin evlatlarıyız. Şehitlik bizim için bir kısmet işidir. Kısmeti olan o makama ulaşır. Hepimizin nihai amacı şehitlik mertebesidir. Allah aziz şehitlerimize ve bu toprakları bize vatan yapan tüm ecdadımıza rahmet eylesin. Bayramınız kutlu olsun” dedi.