Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA HALEN POZİTİF VAKALAR ÇIKIYOR

BOLU'DA HALEN POZİTİF VAKALAR ÇIKIYOR
Bolu Valisi Ahmet Ümit, korona virüs salgınında kentin son durumu açıklayarak, “Dün yine testler yapıldı. Yine pozitif vakalar tespit edildi ama bunlar kontrolümüz altında” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol Değirmenci

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı’nın birinci günü nedeni ile Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen programa katıldı. Burada şehit aileleri ile bir araya gelen Vali Ümit, şehit kabirlerinin başında dua etti. Dua sonunda şehit ailelerinin bayramını kutlayan Ümit, daha sonra da hatıra fotoğrafı çektirdi.

“DÜN YİNE TESTLER YAPILDI”

Etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, dün yapılan testlerde korona virüs tespit edilen vatandaşlar olduğunu belirterek, “İlimiz, pandemi ile mücadele noktasında çok iyi ama sıfır risk değil. Ciddi risk var. Dün yine testler yapıldı. Yine pozitif vakalar tespit edildi ama bunlar kontrolümüz altında. Şansımız ve avantajımız bu. Tamamen kontrolümüz altında. Kontrolümüzden çıkmaması için tedbirlerin tam olarak uygulanması büyük önem arz ediyor. Üç temel şart var; maske kullanımız, sosyal mesafe ve hijyen kuralları. Bu üç unsura mutlaka uymamız gerekiyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının temelinde de sosyal izolasyona uyulması ve sağlıklı bir şekilde yarınlara ulaşabilme amacımız var. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız güzel bir şekilde uyum sağlıyorlar” şeklinde konuştu.