Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT ŞEHİTLİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ ÜMİT ŞEHİTLİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bolu Valisi Ahmet Ümit Ramazan Bayramı'nın birinci gününde şehit aileleri ve yakınları ile Bolu Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Şehit aileleri ve yakınları mezar başlarında dualar okudu.


Haber: Aslı Akış

Şehitlikte düzenlenen programa, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız ve şehit aileleri katıldı.

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Bolu Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra İl Müftüsü Orhan Genç dua etti.

Ziyarette Vali Ahmet Ümit, 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Ozan Özen ve mezarlığa gelen diğer şehit aileleri ile sohbet edip, Ramazan Bayramlarını kutladı.

“ŞEHİTLERİMİZİN KABRİNİ ZİYARET ETTİK”

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yaptığı konuşmada, çok sakin geçirilen bir ramazan ayının ardından bugün bayramın idrak edildiğini belirterek, "Bizim gelenek ve göreneklerimizde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, geçmişimize ve tarihimize sahip çıkmak çok önemli bir yer tutar. Biz bayrama özellikle şehitliklerimizin ziyareti ile başladık. Bugün, şehitlerimizin birinci derece yakınlarının şehitlikleri ziyaret etme hakları vardı. Bizler de sınırlı sayıda olarak, kısıtlı olarak şehit ailelerimize eşlik ettik. Şehitlerimizi birlikte ziyaret edelim diye düşündük. Bayramı, yine şehitlerimizi ziyaret ederek, ahirete intikal etmiş vatandaşlarımızı ziyaret ederek başlamış olduk. Bu vesileyle bayramınız tekrar kutlu olsun” diye konuştu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in konuşmasının ardından şehitlikte düzenlenen program mezarlık ziyareti ile son buldu.