Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ MİLLİ COŞKUMUZU KONVOYLA BALKONLARDA YAŞATTI

BOLU BELEDİYESİ MİLLİ COŞKUMUZU KONVOYLA BALKONLARDA YAŞATTI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı klasik ve off road araçlarından ve motosikletli gençlerden oluşan konvoy ile şehir turu atarak kutladı. Balkon ve camlara çıkan vatandaşlar, konvoyu ve Başkan Özcan’ı alkışlarla destekledi.


Koronavirüs nedeniyle Milli Mücadele’nin başlangıcının 101. yılını sokaklarda kutlayamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla Bolu Belediyesi tarafından konvoy düzenlendi.

Karaçayır Mahallesi’nde başlayarak Atatürk Orman Parkı’nda son bulan etkinlikte klasik ve off road araçlarından ve motosikletli gençlerden oluşan konvoy, Türk bayrakları ile süslenerek, marşlar eşliğinde tüm şehri turladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan’da üstü açık off road aracına binerek, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve Kadir Geceleri’ni kutladı.

Salgın nedeniyle bayramı evlerinde kutlayan vatandaşlar, Başkan Özcan ve ona eşlik eden konvoyu evlerinin camlarından ve balkonlarından alkışlarla destek verdi.

Şehir turu Sağlık Mahallesi’ndeki Atatürk Orman Parkı’nda son buldu. Etkinliğe katılanlar, burada saatler 19.19’u gösterdiğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunup İstiklal Marşı okuduktan sonra etkinliği sonlandırdı.