Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

DOĞANAY’DAN 19 MAYIS MESAJI
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Doğanay mesajında; “19 Mayıs 1919, milletimizin kurtuluşu ve Cumhuriyetin kuruluşuna dek uzanan bağımsızlık ateşinin yakıldığı gün olarak tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Samsun’dan başlayan bu mücadele hareketi, Amasya, Erzurum ve Sivas’tan dalga dalga tüm ülkeye yayılarak emperyalist güçlerin hayallerinin suya düşmesini sağlamış ve bir milletin tek yürek olarak ayağa kalkmasına da vesile olmuştur.

19 Mayıs 1919 milletimizin kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiğini tarihtir. Milletimizin bağımsızlığın müjdecisi olan bugün yine milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde, azimle, cesaretle, büyük bir kararlılıkla ve inançla verdiği o eşsiz mücadele ile Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırılmıştır. Bağımsızlık mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs 1919 tarihinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, ülkemizin teminatı olan gençlerimize ne kadar değer verildiğinin de bir göstergesi olmuştur.

Türkiye’nin en önemli serveti, gençleridir. Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz.

Gençlerimizin daha iyi bir Türkiye’de yaşaması için AK Parti hükümetleri göreve geldiği günden bu yana milletimiz ve gençlerimiz için çalışmaktadır. Gücünü gençlerimizin enerjisinden ve milletimizin dualarından alan AK Parti hükümetlerimiz bundan sonra da gençlerimiz ve milletimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edecektir.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna aziz canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu güne anlam ve değer katan gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.