Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EBRU MODA BAHÇELİEVLER’E TAŞINDI

EBRU MODA BAHÇELİEVLER’E TAŞINDI
Ebru Moda, Bahçelievler’deki yeni adresine taşındı. Mağaza İşletmecisi Ebru Yılmaz, “bayrama ve açılışa özel %60’a varan indirimler ile tüm müşterilerimizi bekliyorum” dedi.


Haber: Ömer Çetinaslan

Ebru Moda kadın giyim mağazası, Bahçelievler’e taşındı. Daha önce Beşkavaklar Mahallesi’nde bir AVM’de hizmet veren mağaza, koronavirüs tedbirleri kapsamında alışveriş merkezlerinin kapatılması nedeniyle Bahçelievler’deki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

“%60’A VARAN İNDİRİMLERİMİZ VAR”

Ebru Moda mağaza işletmecisi Ebru Yılmaz, yaptığı açıklamada, bayrama ve açılışa özel tüm ürünlerde %60’a varan indirimler olduğunu belirterek, “Benim mağazam, Beşkavaklar Mahallesi’nde bir AVM içindeydi. Bu salgın nedeniyle 2 ay süreyle kapalı kaldı. Sonra Bahçelievler’e taşındım. Şuan mağazadaki tüm ürünlerde, %50-%60’a varan indirimlerimiz var. Tüm müşterilerimizi bekliyorum” diye konuştu.

“TÜM ÜRÜNLER BENİM MAĞAZAMDA UYGUN FİYATLARDA SATILIYOR”

Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evde kalan insanların mağazalara yoğun ilgi gösterdiklerini ifade ederek, “Çok yoğun bir talep vardı. İnsanlar artık sıkılmış. Herkes için bu süreç zor geçiyor. Diliyoruz ki, bir an önce bitsin. Esnafın işi sıkıntılı. Zaten belli bir müşterim vardı ama burada ne olur bilemiyorum. Tüm sezondaki ürünler, benim mağazamda uygun fiyatlarda satılıyor” şeklinde konuştu.

ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞINA KARGO HİZMETİ

Ebru Yılmaz, son olarak Ebru Moda mağazasından sosyal medya hesapları aracılığıyla internet alışverişi yapılabildiğini söyledi:

”Sosyal medyada, hem İnstagram hem de Facebook’tan “ebru__moda” sayfasına girdiklerinde, Bolu içinde, kapıya kadar kendimiz getirebiliyoruz. Ayrıca şehir dışı anlaşmalı kargo hizmetimiz de var.”