Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT’TEN 19 MAYIS MESAJI

VALİ ÜMİT’TEN 19 MAYIS MESAJI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ümit mesajında; “Bugün, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. yıldönümünü kutluyoruz.

19 Mayıs tarihi, hürriyetinden vazgeçmeyen, esareti kabul etmeyen, zulme asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımı, milletimizin yeniden dirilişidir.

Sevgili gençler...

Ülkemizi bizlere vatan kılan şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı bu değerli mirası layıkıyla muhafaza etmek, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en önemli görevinizdir.

Dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına karşı bu ülkeyi şanlı ecdadımız gibi sizler koruyacaksınız.

Her şeyin hızla geliştiği ve değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Bu hızlı gelişim ve değişim içinde ilimde, sanayide ve teknolojide vb. alanlarda sizin enerji ve heyecanınıza, sizin arzu ve hayallerinize bu ülkenin ihtiyacı var.

Unutmayın ki; Ülkemizi daha da yükseklere sizin fikirleriniz, sizin icatlarınız, sizin ufkunuz, sizin azim ve kararlılığınız taşıyacaktır.

Bu önemli gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizlere bu cennet vatanı miras bırakan İstiklal Mücadelemizin aziz kahramanlarını ve vatanımızın bütünlüğü için canını feda eden tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, kendilerine başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.