Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ENGELLİ BİRİMİ BULUNAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİ’DİR”

“ENGELLİ BİRİMİ BULUNAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİ’DİR”
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, her yıl mayıs ayının ikinci haftasında, bu yıl ise 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında tüm dünyada kutlanan ‘Engelliler Haftası’ münasebeti ile yazılı bir basın açıklaması yaptı. Sayın; “Engelli vatandaşlarımızın hayatın hiçbir alanında sorun yaşamadan var olabildikleri, engellerin ortadan kalktığı bir Türkiye temennisi ile ‘Engelliler Haftasını’ kutluyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, engellerin ortadan kalktığı bir Türkiye temenni ederek; “Bir kez daha tüm engelli bireyleri daha iyi anlamak, farkındalık oluşturmak ve engelleri kaldırmak adına bu değerli haftayı en kalbi duygularımla kutlayarak, kendilerine partimiz ve teşkilatımızın selamlarını ve hürmetlerini iletiyorum

Bir ülke engelli vatandaşlarına ne kadar imkân sağlayabiliyorsa o kadar güçlü demektir. Engelli vatandaşlarımızın hayatın hiçbir alanında sorun yaşamadan var olabildikleri, engellerin ortadan kalktığı bir Türkiye temennisi ile ‘Engelliler Haftasını’ kutluyorum” şeklinde konuştu.

“ENGELLİ BİRİMİ BULUNAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİ’DİR”

Türkiye’de bünyesinde engelli birimi bulunan tek partinin saadet partisi olduğunu ifade eden İsa Sayın, “Engelli vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarının karşılandığı, engellerin ortadan kaldırıldığı bir Türkiye ideali bizim en önemli hedef ve programlarımız arasındadır. Ülkemizde hiçbir partinin tüzüğünde engelli mevzuatı yokken Saadet Partisi engelli biriminin kurulması hükmünü tüzüğüne koymuştur. Bu ise Saadet Partisi’nin bu konudaki samimiyetinin göstergesidir.

Bolu ilimizde özellikle bu salgın döneminde ve mübarek Ramazan ayında, ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken tüm engelli vatandaşlarımız doğrudan şahsıma ya da partimizin sosyal medya hesapları aracılığı ile bizlere çekinmeden ulaşabilirler. Onlar için elimizden gelen her türlü desteği verme konusunda her zaman hazırız.” ifadelerini kullandı.