Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL ŞÜKRAN GÜNLERİ PROGRAMI

İZZET BAYSAL ŞÜKRAN GÜNLERİ PROGRAMI
Bolu’da her yıl 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yapılmayacak. 31.si gerçekleşecek olan İzzet Baysal Şükran Günleri programı kapsamında bu yıl yalnızca İzzet Baysal Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle etkinlik ve programların iptal edilmesi kapsamında, bu yıl Bolu’da 31.si düzenlenecek olan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinliklerinin yapılmayacağı duyuruldu.

Bolu Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy, her yıl 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri programını açıkladı:

“10-11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri yaşadığımız korono virüs nedeniyle gerçekleştirilemeyecek olup sadece çelenk koyma törenleri yapılacaktır. Bu sene 31.sini kutlayacak olduğumuz İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri aşağıdaki gibi olacaktır. Bilgilerinize arz olunur.”

PROGRAM:

Tarih: 11 Mayıs 2020

Yer: Anıt Park

Saat: 11.00

Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu(Kent Konseyi Başkanı), Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

Saat:11.30

Yer: İzzet Baysal Anıtı

İzzet Baysal Anıtına Çelenk Sunumu (Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi), Saygı Duruşu, İstiklal Marşı