Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR TARAFTARI MUTLULUK DAĞITIYOR

BOLUSPOR TARAFTARI MUTLULUK DAĞITIYOR
Boluspor taraftar gruplarından Yarenler, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için “Bayram Ayakkabısı Bizden” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, bir çift ayakkabı 60 TL olarak belirlenirken kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, 10 Mayıs 2020 Pazar gününe kadar katılım sağlayabilecek.

Koronavirüs salgını sürecinde Boluspor taraftarları ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Yarenler taraftar grubu tarafından başlatılan “Bayram Ayakkabısı Bizden” kampanyası ile Ramazan Bayramı’na kadar ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı ulaştırılıyor.

“Bayram Ayakkabısı Bizden” kampanyası kapsamında, bir çift ayakkabı 60 TL olarak belirlenirken kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, 10 Mayıs 2020 Pazar gününe kadar katılım sağlayabilecek.

“HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL”

Yarenler taraftar grubu tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, kampanyaya katılım çağrısında bulunuldu:

 “Ülkece zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde içinde bulunduğumuz Ramazan münasebeti ile Bayram öncesi ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bir nebze olsun yüzlerini güldürebilmek için yapmış olduğumuz “Bayram Ayakkabısı Bizden” kampanyamız kapsamında sizlerin de desteği ile almış olduğumuz ayakkabıların küçük bir kısmını bugün ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ

Kampanyamıza katılım 10 Mayıs 2020 Pazar tarihine kadar devam edecektir. Kampanyamıza katılıp destek olmak isteyen herkes bizlere özelden mesaj atarak ulaşabilirler. 1 Çift ayakkabı fiyatı 60 TL’dir. Ayakkabı dağıtımlarımız ise belirli aralıklarla 23 Mayıs 2020 Cumartesi (Arefe) gününe kadar devam edecektir. Bundan sonra ki süreçte ise yine ayakkabı dağıtımları ile alakalı paylaşımlarımız devam edecektir. Ayrıca çevrenizde, mahallenizde gerçek ihtiyaç sahibi çocuklu aileler var ise onlar içinde bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Bugüne kadar kampanyamıza katılıp bizlere destek veren herkese yürekten teşekkür ederiz. Unutmayın hayat paylaştıkça güzel.”