Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN "BİZ PARTİZANLIK YAPMIYORUZ,DİYEMEZLER"

BAŞKAN TANJU ÖZCAN
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada Belediyelerde bir rahatlama olduğunu ifade ederken Bolu Belediyesi olarak her kesime aynı yaklaştıklarını ifade etti.

Ulusal haber sitelerinde yayınlanan haberlere göre 11 Büyükşehir belediyesinde CHPli belediyelerin oy oranını artırdığına yönelik yapılan çalışmalarla alakalı konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bazı belediyelere rahatlık geldiğinden bahsetti. Başkan Özcan açıklamasında kimsenin kendisine partili başkan diyemeyeceğini ifade etti. Özcan açıklaması şu şekilde,

“Sosyal yardım anlamında baktığınızda 11 büyük şehir belediyeleri anormal güzel işler yapıyor. Bazı büyük şehirlerde, Ankara buna büyük örnektir Melih Gökçekten sonra bir rahatlama geldi. herkes belediyeye kendini yakın hisseder oldu. Bakın kendimden örnek vereyim, sokağa çıkın ve sorun 100 kişiye eğer 1 kişi Tanju Özcan şu 1 yıl içerisinde partizanlık yaptı, ben AK Partiliyim diye benim Belediyede işim olmadı, Ben MHPliyim diye benim işim olmadı diyen 1 kişiyi bulun ben çıkıp toplum önünde özür dilemeye hazırım. Biz burayı partinin belediyesi olarak görmüyoruz binanın üstünde de yazıyor TC Bolu Belediyesi, aynı zamanda devlet kurumuyuz. Herkese eşit yaklaşmak bizim temel prensibimiz. Bana CHPli belediye dendiğinde bunu reddediyorum.”