Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LİGLERİN KADERİ BELLİ OLUYOR!

LİGLERİN KADERİ BELLİ OLUYOR!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu ile bir görüşme gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in, bugün liglerin kaderiyle ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi.

Nihat Özdemir ile yaptığı toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca,  "TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir’le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum."

Öte yandan Nihat Özdemir'in, bugün (6 Mayıs Çarşamba) saat 10.00'da yapılacak TFF Yönetim Kurulu toplantısı sonrası saat 14.00'te liglerin kaderiyle ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig için Haziran ayı gündemde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve kulüp başkanları ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda konuşulan muhtemel takvim onaylanırsa, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçları Haziran ayında başlayacak.

TFF'den açıklama:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü yapılacak TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından video konferans aracılığıyla basın mensupları ile bir araya gelecek.

Yeni tip koronavirüs salgını süreciyle ilgili saat 14.00'te açıklamalarda bulunacak olan Nihat Özdemir, daha sonra da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt verecek.