Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ TERMAL KAMERA İLE ATEŞ ÖLÇÜYOR

BOLU BELEDİYESİ TERMAL KAMERA İLE ATEŞ ÖLÇÜYOR
Bolu Belediyesi termal kamera sistemi ile giriş çıkışlarda ateş ölçümü yapıyor. Konuyla ilgili Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemi̇r bazı açıklamalarda bulundu.
Bolu Belediyesinin giriş ve çıkışlarının kontrol altına alındığını söyleyen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemi̇r;  "Isı ölçerlerimizle vatandaşlarımızın ateşini ölçüyorduk. El dereceleri ile ölçmek çok zor oluyordu. Bu kapsamda biz bu olayı genişleterek ısı ölçer termal kameralarımızı bugün itibariyle hizmetimize soktuk." dedi. 


İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Bolu Belediyesinin şirketi olan Bolu Bel. Aş. tarafından temin edilen kameraların kullanıldığını belirten Özdemir; "Bu konuda duyurularımızı yapmıştık. Kameralarımız şu an Bolu Belediyesinde giriş katta hizmete girdi. Buraya gelen her vatandaşımızın ısısını otomatik olarak ölçmüş oluyoruz. Sadece İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyesine Belediye şirketimiz bunları temin etmedi aynı zamanda iştiraklarınıda verdi. Türkiye'deki çok sayıda belediyenin iştiraklarına ve belediye girişlerine bu görmüş olduğunuz termal kameraları Bolu Belediyesinin şirketi hizmet soktu. Onlara tedarik ederek kurulumunu gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Tanju Özcan hizmete gelmeden önce bir vaatte bulunmuştu. Şirketleri borç yükünden kaldıracağım, üreten ve kazanan şirketler haline getireceğim demişti. Bu örnek onlardan birisidir." ifadelerini kullandı.