Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUHTARDAN EVDE KALAN ÇOCUKLARA BÜYÜK SÜRPRİZ

MUHTARDAN EVDE KALAN ÇOCUKLARA BÜYÜK SÜRPRİZ
Bolu'da, Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, evde kalan çocuklara çocuk kitapları ve uçurtma yapım kitleri dağıttı.


Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması yasak olduğu için evde kalan çocuklar için bir çalışma yapmak istedi.

Özdem, çocuklara kitap ve uçurtma yapım kiti dağıtmaya karar verdi. Mahallenin bir noktasında kendisine ait kamyonetin arkasına 100 adet kitap ve 200 adet uçurtma kitini yükleyen Özdem, hediyelerini çocukların ebeveynlerine teslim etti.

Özdem, hediyeleri teslim ettiği sırada koruyucu maske ve eldiven de taktı. Özdem, çocukların evde vakit geçirdikleri süre içinde kitap okumasının faydalı olacağını düşündüğünü belirterek, "Çocuklarımız evde sıkılıyorlar. Biz de onlar için bir çalışma yapmak istedik. Evde kaldıkları süre içerisinde kitap okumaları gerektiğini düşündük. Bu nedenle onlar için faydalı olan kitapları seçtik ve dağıtımını gerçekleştirdik. Ayrıca çocuklarımıza uçurtma kitleri dağıttık. Evde kaldıkları süre içerisinde el becerilerinin gelişmesi için bu uçurtma kitlerini uçurtmaya dönüştürecekler. Bu kötü günler geçtikten sonra da inşallah yaptıkları uçurtmaları sokaklara çıkıp uçuracaklar."