Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLAR SEZONU TAMAMLADI

SULTANLAR SEZONU TAMAMLADI
Kadınlar Voleybol 1.Lig Yarı Final Etabında Bolu Belediyespor Voleybol Takımı üçüncü gün karşılaşmasında Mardin Büyükşehir Başakspor Voleybol takımına 3 – 2 mağlup olarak play-off etabını tamamladı. Yarı Final etabında oynadığı 3 karşılaşmadan da mağlup ayrılan Belediyespor Yarı Finalleri 1 puanla tamamladı.


Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı Yarı Final etabındaki tamamladı. Normal sezonunda B grubunda yer alan Mardin Büyükşehir Başakspor ile karşılaşan Belediyespor Karşılaşmadan 3 – 2 mağlup ayrıldı. Formalite maçının ilk iki setini Başakspor alırken sonraki 2 setini Belediyespor alarak karşılaşmayı Tie break setine aşıdı. Tie break setinde üstün olan ise Mardin temsilcisi Başakspor oldu. Alınan sonuçlarla Yarı Final etabını tamamlayan Belediyespor oynadığı 3 karşılaşmadan da mağlup ayrılarak grubu 1 puanla tamamladı. Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı:

Setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla 4-4 eşitlikle geçildi. Setin devamında iki takım da üstünlüğü sağlayamadı ve set 7-7 devam etti. Arka arkaya iyi servis kullanan Mardin temsilcisi skoru 12-10’a getirdi ve teknik molaya önde girdi. Mola sonrası skor 14-14’te eşitlense de Belediyespor kısa sürede skoru 19-17 üstünlüğüne çevirdi. Arka arkaya sayı alarak 4-0 seri yakalayan Başakspor skoru 21-19 lehine çevirince Belediyespor ilk molasını kullandı. Mola sonrasında Belediyespor eşitliği sağlasa da setin kalanını iyi oynayan Başakspor seti 25-21 kazanarak maçta 1-0 üstünlüğü aldı.

Setin ilk bölümü dengeli geçerken skor 3-3’e geldi. Setin devamında da üstünlüğünü net bir şekilde iki takım da gösteremezken teknik molaya Belediyespor 12-11 önde girdi. Mola sonrasında sete ağırlığını koyan Mardin ekibi skoru 18-15’e kadar getirdi. Yakaladığı üstünlüğü bırakmayan Başakspor seti 25-19 kazanarak karşılaşmada 2 – 0 üstünlüğe ulaştı.

Üçüncü sete iyi başlayan Belediyespor kısa sürede skoru 3-1’e getirdi. Setteki üstünlüğünü devam ettiren Belediyespor teknik molaya 12-8 önde girdi. Mola sonrasında sete daha iyi devam eden Mardin ekibi skoru 16-16’da eşitledi. Setin kalanında daha iyi performans sergileyen Belediyespor 25-22 seti alarak karşılaşmada durumu 2-1’e getirdi. Aldığı bu setle yarı final etabında aldığı ilk set oldu.

Dördüncü sete iyi başlayan ekip Belediyespor oldu ve skoru 7-5’e kısa sürede getirdi. Üstünlüğünü devam ettiren Belediyespor teknik molaya 12-9 önde girdi. Mola sonrasında Mardin temsilcisi skoru 14-14’te eşitlese de Belediyespor tekrar üstünlüğü aldı ve skoru 18-14’e getirdi. Yakaladığı üstünlüğü iyi devam ettiren Belediyespor seti 25-22 kazanarak karşılaşmadaki durumu 2-2’ye getirdi ve maç tie break setine uzadı.

Tie break setine iyi başlayan Mardin temsilcisi kısa sürede skoru 4-1’e getirdi. Setin devamında üstünlüğünü sürdüren Başakspor saha değişimine 8-3 önde girdi. Yakaladığı sayı farkını iyi değerlendiren Mardin temsilcisi seti 15-7 kazanarak karşılaşmadan 3-2 üstün ayrılan ekip oldu.