Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TAM BİR GÖREV ADAMI

TAM BİR GÖREV ADAMI
Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Celal Beydili, hizmette sınır tanımıyor. Görev aşkıyla yanıp tutuşan Başkan Beydili, belde halkına hizmet vermek için gece gündüz demeden görevinin başında bulunuyor.


Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, yaz-kış, yağmur, çamur demeden görevini en iyi şekilde yapmak ve belde halkına hizmet vermek adına çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Beydili; “Beldede su taşkınları önlemek adına Orüs Deresi’ni Allah’ın izniyle bitirdik, nasip olursa 2.dereye başlayacağız. DSİ ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibimizle çalışmayı tamamlamak için yoğun gayretlerimiz devam etmektedir. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Başkan Beydili, Karacasu beldesinin ormanlık alanların hemen alt kısmında bulunmasından dolayı, yoğun kar yağışlarının ardından karların su olarak aşağıya inmesi nedeniyle, su taşkınlarını önlemek amacıyla bölgemizde bulunan tüm dere yatakları temizlenmekte. Belde halkına hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecektir” açıklamasında bulundu.