Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİDE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

İYİ PARTİDE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI
İyi Partide ilçe kongreleri, Seben İlçesi ile başladı. İlçe Parti binasında yapılan genel kurulda, Ergün Öztürk, İyi Parti Seben İlçe Başkanı olarak seçildi. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş Seben İYİ Parti İlçe kongresinde yaptığı açıklamada AKP iktidarını sert dille eleştirdi.


İyi Partide kongreler başladı. Geçtiğimiz günlerde kongre tarihleri hakkında değerlendirme yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş kongre takvim tarihlerini açıklamıştı. Örnekbaş parti kongrelerinin Şubat ve Mart ayları içinde gerçekleştirileceğini ifade etmişti. İyi Parti ilk ilçe kongresini Seben’de ilk kongresini gerçekleştirdi. İlçe parti binasında yapılan kongreye partililer katıldı.

“İyi Partililer olarak bu günkü sorumluluklarımız çok daha fazladır”

Kongrede konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş şunları söyledi; “Partimiz kurulduğu günden bu yana vatandaşımızın desteğini alarak, her gün biraz daha güçlenerek yoluna devam etmektedir. Biz her sokağa çıktığımızda her ilçe ziyaretlerimizde vatandaşımızın bize olan ilgisini alakasını yakından hissediyoruz. Cesurlar hareketi olarak başlayan ilkeli, dürüst ve millet iradesi öncülüğünde ilerleyen siyaset anlayışımızın haklı gerekçeleri, giderek seviyesi düşen siyasal ortamda anlaşılmakta ve öne çıkmaktadır. Mevcut iktidarın 20 yıldır oluşturduğu kötü bilanço vatandaşımız tarafından görülmüştür. AKP iktidarının vatandaşımızdan aldığı yüksek desteğe rağmen üst üste yaptığı hatalarla ekonomik ve toplumsal olarak verdiği zarar, akıl ve mantık sınırları içerisinde değildir. Artık gün gibi apaçık ortada duran bu başarısız akla ziyan siyasal anlayışa vatandaşımız dur demeye başlamış ve yerel seçimlerde gerekli tavrı göstermiştir. Karşılaştığı tepkiyi kabullenemeyen iktidar bu defa hırçınlaşmış akıl ölçüsünden uzaklaşmış hem iç siyasette hem dış siyasette hatalarını sürdürmeye devam etmektedir. AKP iktidarı artık freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı tehlike saçarak uçuruma doğru yuvarlanmaktadır. Biz İyi Partililer olarak bu günkü sorumluluklarımız bu nedenle çok daha fazladır. Bu göreve talip olan değerli başkanım ve yönetim kurulu üyelerimizle çok daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Seben ilçe yönetimimize başarılar diliyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

YÖNETİM LİSTESİ

Seben İyi Parti ilçe kongresi sonrası ilçe yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Başkan: Ergün Öztürk

Yönetim Kurulu Üyeleri: Enver Erkaykusuz, Cemal Acar, Durmuş Yaman, İsa Çelik, Önder Koyuncu, M.İsmail Akı, Işık Türk, Abdullah Akkaya, Musa Tekin, Mustafa Üstün

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Çetin Toğran, Sedat Arslan, Bahattin Arslan, Mehmet Ateş, Ali Uçaroğlu, Vacip Gül, Sedat Özkaya, Durmuş Yılmaz, İdris Akbaş, Turgut Kanı