Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FİLENİN SULTANLARININ PLAY-OFF’A İNANCI TAM!

FİLENİN SULTANLARININ PLAY-OFF’A İNANCI TAM!
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. liginde bu sezon ilk kez Batı grubunda yer almalarına karşın Play-Of yolunda önemli adımlar atan filenin sultanları ligi en iyi yerde bitireceklerinden emin olduklarını söylediler.


Yeşil beyazlıların antrenörü Salih Yergin ve sporcularından Ayşe Dil, Şiirsel Merve Altın, Laura Simona, Gülay Gerçek, Hilal Çakmak ve Melis Demir açıklamalarda bulundu.

“İnşallah sonuna kadar böyle devam edeceğiz”

Antrenör Salih Yergin; “Bu maçlar artık zorluk derecesi yüksek olan maçlar sona doğru yaklaştık. Karşıyaka maçında bunlardan bir tanesiydi. İstediklerimizi sahaya yansıtma konusunda ilk başta zorluk çektik ama daha sonradan istediklerimizi sahaya yansıttık. Güzel bir maç oldu. Seyir anlamında güzel bir maç oldu. İyi bir skor yaptık. İnşallah kalan üç tane maçımızda iyi skorlarla bitirip ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz.  Hedefimiz bu. Biz Bolu için çalışıyoruz Bolu için en iyisi neyse onun için uğraşıyoruz. Bu yılda mütevazi bir hedefle başladık. Çalışarak diğer takımlarla arayı kapatmaya çalışıyoruz ve bu zamana kadarda bunu başardık. Sonunu da iyi getireceğiz inşallah Bolu için iyi olacak. Çocuklarımızın hepsi eşit mesafede antrenmanlarını yapıyorlar. Bizde bu günler için elimizden geldiği kadar bunun alt yapısını oluşturmaya çalıştık. Hepsi birbirini forse etmeye çalışan çocuklar ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bende hepsinin performansından çok memnunum. İnşallah sonuna kadar böyle devam edeceğiz.”

“Bolu’nun desteğini istiyoruz”

Sporcu Ayşe Dil; “Bu hafta çok inanarak çıkmıştık. Kazanacağımızı biliyorduk. Geride başladık.  Bizim için zor oldu ama hiçbir zaman sahada inancımızı kaybetmedik. Bizim için zordu ama en keyifli maçlardan biriydi. Stresin altından çok güzel kalktığımızı düşünüyoruz. Bolu’nun ilgisi bu maça inanılmazdı desteklerini hep yanımızda hissediyoruz. Bu maçta da bunu hissettirdiler. Çok teşekkür ederiz.  İlk devrenin son üç maçı bizim için zor geçmişti. Bu üç takımdan da görecek hesabımız olduğunu düşünüyoruz. Onun için Bolu’nun kalan 3 haftada da yanımızda olmasını istiyoruz.”

“Play-Off’lar için önemli maçlardan biriydi”

Sporcu Şiirsel Merve Altın; “Bizim hedef maçımızda. Zorlu geçeceği de biliyorduk. Onlardan almamız gereken bir maç vardı oradan kalan. 3-2 mağlup olmuştuk. Çok iyi hazırlandık bütün hafta maça. Play-Off’lar için önemli maçlardan biriydi. Güzel bir sonuç aldık. 3-0’lık net bir skorla maçtan ayrıldık.  Biz çok çalışıyoruz gerçekten çok büyük mücadeleler veriyoruz. Bu önemli maçlarda taraftarımızda yanımızda olmasını diliyoruz. Özellikle son iki hafta içerde oynayacağız. Bolu’da maçlar taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu hafta performansları çok iyiydi gerçekten sağ olsunlar. Şöyle bir algı oldu artık futbol maçından önce bizim maçımıza geliyorlar destekliyorlar. Onlara çok teşekkür ediyoruz o yüzden onların desteğiyle çok daha iyi maçlar oynayacağımıza inanıyorum.”

“Burada çok güzel bir atmosfer var”

Sporcu Laura Simona; “Çok iyi bir maçtı. Benim için önemli bir maçtı. Çok önemli bir maçtı. 3-0 yenmek çok önemli ilk önce bunu söylemem gerekir. Ardından güzel performans sergiledik takım olarak. Birlikte oynadığımıza inanıyorum. Takım beraber olduğunda ve yardım ettiğinde iyi şeyler olabilir ve bu çok önemli bir şey. Daha iyi yerlere hep beraber gitmemizi ve daha iyi yerlere gitmemizi diliyorum. Buraya gelince çok şaşırdım. Çünkü tamamen tatmin olduğum bir ortam oldu. Arkadaşlıkla ilgili samimiyetle ilgili. İlişkiler çok sıcak ve samımı bu anlamda çok mutluyum burada çok güzel bir atmosfer var.”

“Play-Off’ta her şey olabilir”

Sporcu Gülay Gerçek; “Bolu’nun yıllardır yatırım yapan bir takım olduğunu iyi organizasyon yapan bir takım olduğunu biliyordum. Salih hocanın da burada olması benim için büyük bir artı oldu. Buranında iyi bir organizasyon olduğunu bildiğim için gelirken hiç şüphe etmeden kabul ettiğim bir fırsat oldu benim için. Güzel oldu. Ben gerçekten çok şaşırdım. Zaman zaman bazı taraftarlara karşı oynadığım zamanlar oldu tabi ama hafta sonu burada inanılmaz bir atmosfer vardı.  Sahanın içinde biz tribünde onlar tek yürek olduğumuzu hissedebildik ve bunun için çok teşekkür ediyorum. Galibiyetimizde onların payı çok büyük geriye düştüğümüzde onların payı çok büyük. Burada ki maçlarımızın hepsine katılmalarını ve destek vermelerini istiyorum. Bizim için gerçekten önemli bir periyot ama çok çalışan dikkatle çalışan azimle isteyen bir ekip var ben başaracağımıza inanıyorum.  Play-off’ta her şey olabilir orası çok farklı bir atmosfer çok önemli bir yer ve orada en rahat ve en iyi oynayan ekiplerden biri olacağımızı biliyorum. Oraya gitme noktasında da bizler çok güzel destek alıyoruz ve bizden desteklerini esirgememelerini ve maçlarımıza katılım sağlamları bizim için en büyük artı olacaktır. En büyük destek olacaktır.”

“Bu sene takımızda nazar var”

Sporcu Hilal Çakmak; “Play-off için çok önemli bir maçtı gerçekten. Benim de ufacık bir katkım oldu ve durum için çok mutluyum gerçekten. Sayısal olarak çok önemli bir galibiyetti bizim için çok net bir skorla geçtik. Çok mutluyuz. Çok güzeldi. Taraftarımız yanımızdaydı halkın desteğini üzerimizde hissettik gerçekten. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu sene takımızda nazar var yok değil. Ama üstesinden geldik hepsinin bende yaklaşık bir aydır sakattım ve hepimiz geri dönüş sağladık takıma. Yani ufak tefek sakatlıklar oldu. İki tanesi elbette çok büyük sakatlıklardı. Çok üzüldük ama sezon içi sakatlıklar ve nazar deyip geçiyoruz yani.”

“Taraftarımızın varlığı bize güç veriyor”

“Geride dönüşler için her şeyi yapıyoruz şuanda. Daha fazla daha yoğun bir tempoyla geri döndük.  Marmara maçını geçtikten sonra kale maçının önemi bizim için çok daha fazla artıyor. Çünkü lideri ağırlıyoruz evimizde ve o maçı da almak istiyoruz. Çünkü oraya gittiğimiz çok yoğun bir taraftar desteği vardı. Karşıyaka maçında ki gibi herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Onların varlığı bize güç veriyor çünkü.”

“Play-Off çok farklı bir ortam”

Sporcu Melis Demir; “Bu maçın önemi gerçekten bizim için çok büyüktü play-off’a gitmek için ve üstümüze düşeni yaptık ne kadar geriye düş sekte takım olarak vazgeçmedik. Taraftarın desteği de bizim için çok önemliydi. O yüzden Bolu taraftarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda da olabildiğince salonu dolduralım ki onların desteği ile daha da güçlü ve iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için hiçbir maçın farkı yok. Her maç bizim için önemli ve hedef maç o yüzden her maçta mücadele edeceğiz son topa kadar. Bu salon ne kadar dolarsa ne kadar sesli olursa bizde onu duyup onun için mücadele edeceğiz. Yapamayacağımız bir şey yok diye düşünüyorum. Play-off çok farklı bir ortam. Hiç ligdeki maçlar gibi olmuyor oranın atmosferi stresli baskılı ve Bolu her zaman play-off’ta olan bir takım değil ve sürpriz yapabilir diye düşünüyorum. Her zaman her şey olabilir. Geçen maçta olduğu gibi kaç sayı geriden gelip hiç set vermeden puan vermeden maçı geçtiysek orada da mücadelemizi devam ettirebiliriz ve her şey olabilir.”