Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UMRECİLER DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRECİLER DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Diyanet işleri Başkanlığının Umre Organizasyonu ile ilimizden umreye gidecek 182 kişi dualarla uğurlandı.


İl Müftüsü Orhan Genç’in uğurlama duası yaptığı programa Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Baruğ, Hac ve Umre Hizmetleri Büro Personeli, Din Görevlileri, bayan irşat görevlisi ve umreye gidecek vatandaşların yakınları katıldı.

Diyanet işleri Başkanlığının Umre Organizasyonu ile İlimizden umreye gidecek 182 kişi, 17 Şubat Pazartesi Bolu şehirlerarası Terminalinde düzenlenen törenle mukaddes topraklara dualarla uğurlandı.

182 kişilik umre heyetini uğurlama töreni sırasında duygusal anlar yaşandı. Kutsal topraklara doğru yola çıkan Umrecilerin yakınları ile gözyaşları arasında vedalaşmaları duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kutsal topraklara doğru yola çıkan Umrecilerin yakınları ile gözyaşları arasında vedalaşmaları duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Uğurlama töreni Kuran-ı Kerimin okunmasıyla başladı. Daha sonra umreye gidecek olanlar da eşlik ederek ilahiler okundu. İlahilerin okunmasından sonra umre hakkında kısa bilgi verildikten sonra umreciler yakınlarıyla vedalaşarak yola çıktı.