Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLAR GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”

“BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLAR GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Bolu’ya geldi. Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz; “Bolu’nun turizm alt yapısının ve kültürel mekanların geliştirilmesi için yeni atılımlarımız olacak. Bolu için kısa zamanda güzel işler yapacağız, güzel yatırımlarımız olacak” dedi.


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un AK Parti Bolu İl Başkanlığı ziyaretine, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman ve partililer katıldı.

Haber: Aslı Akış

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, sabah saatlerinde Bolu’ya geldi. Ak Parti Bolu İl Teşkilatları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Yavuz, ilk olarak eski adliye binasını gezdi. Binayı Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Partili belediye başkanları ve siyasiler ile gezen Yavuz, binanın son durumu hakkında bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Eski Adliye Binası gezdikten sonra, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyarette bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Bakan Yardımcısı Yavuz ve Vali Ümit, Bolu’nun kültür ve turizm açısından değerlendirilmesi yapıldı. Bolu’da turizmi geliştirmek adına neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapılan görüşmesin ardından Bakan Yardımcısı Yavuz, Ak Parti Bolu İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’a Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından tabaklanmış deri hediye edildi.  

“BOLU’YU TURİZM ŞEHRİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un Ak Parti İl Teşkilatı’nı ziyaretinde, açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; Bolu’yu turizm şehri olarak görmek istediklerini belirterek; “Ankara ile İstanbul’un arasında böyle iki metropolün arasında, güzel bir şehiriz, güzel insanlara sahibiz. Bu manada öncelikle asıl milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, Ak Parti Bolu teşkilatları adına şehrimize hoş geldiniz diyorum. Bolu deyince akla, önce turizm geliyor. Biz de fabrika bacası tüten bir şehir olsun istemiyoruz. Biz de Rabbimizin bize böyle bahşettiği şehrin, turizm şehri olarak görmek istiyoruz. Bunu Abanatımızla, Yedigöllerimizle, Gölcük ve Kartalkayamızla istiyoruz” diye konuştu.

“KARTALKAYA YOLUNDA DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİZ”

Doğanay, Bakan Yardımcısı Yavuz’dan Kartalkaya yolunun asfaltlanmayan kısmının da bitirilmesi için destek isteyerek; “Bakanlar Kurulu kararı ile turizm teşvik alanı olarak ilan edilen Aladağlar’dan bölgesinin, Karacasu’nun projelendirmesini yapacağız. Bu manada sizin destekleri bizler için önemli. Yine bakanlığımızın daha öncesinden vermiş olduğu destek verdiği Kartalkaya var. Kartalkaya yolunun asfaltlanması noktasında 3 milyon gibi bir desteğiniz var. Tabi burası aynı zaman Kartalkaya yolu olmakla beraber köy yolları da var. Sizlerin vermiş olduğu destek ile beraber İl Özel İdaremiz, bu yolun çalışmasını yapmış oldu. Buranın yarısını yapabildik. Yarısı kaldı. İşleyen bir yol.  Turizm dediğimiz zaman yolda medeniyet. Allah razı olsun Ak Parti döneminde bizim çıkışımız özellikle yol olduğu için yolun gittiği yerde medeniyet olur dediğimiz için bu manada bakanlığımızın Bolu’ya yapmış olduğu destekleri biliyoruz. Kartalkaya yolunda bize yine destek olursanız seviniriz. Bunu da arkadaşlarımızın huzurunda sizlere iletmiş olayım” ifadelerini kullandı.

BOLU MUHTEŞEM BİR MEMLEKET”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın ardından açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Bolu’nun kültür ve turizm açısından önemli bir şehir olduğu vurgusunu yaparak; “Bizde Kültür ve Turizm bakan yardımcısı olarak Türkiye’nin en güzel illerinden Bolu’ya geldik. Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.  Bolu tabi ki Allah’ın nimeti muhteşem bir memleket, çok şanslısınız Bolulu olmaktan. Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından önemli bir şehir Bolu. Hem turizm alanlarında hem spor alanlarında hem kültür alanlarında birde gastronomisiyle çok kıymetli önemli bir yer. Biz Kültür ve Turizm bakanlığı olarak Bolu’yu destekledik bundan sonra da yeni dönemde de Sayın Kültür ve Turizm bakanımızın da talimatlarıyla Bolu’nun turizm alt yapılarının geliştirmesi kültürel mekânların geliştirilmesi için yeni adımlarımız olacak. Bu nedenle bu gün hem sayın valimizi ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

“BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLAR GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”

Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Bolu için istişareler yaptıklarını belirterek kısa zamanda güzel yatırımlar yapılacağının müjdesini verdi. Yavuz; “Vekillerimizle birlikte Ankara da sürekli çalışıyoruz. Bolu da neyi daha iyi yapabiliriz. Sürekli istişare içerisindeyiz. Belediye başkanlarımız sahada çok aktif onlarla el elleyiz. Talepleri daha hızlı çözmek için çalışıyoruz. Bu konuda çalışma ajanslarımız çok önemli, Bolulular çalışkan insanlar çalışmayı seven insanlar. Bolu zaten iyi bir yerde ama neden daha iyi bir yerde olmasın bunu peşindeyiz. Sayın valimizden gerekli bilgileri aldık. Kıymetli belediye başkanlarımızdan ilçelerine ilişkin bilgiler aldık.  Sayın vekilimizden ilimize ilişkin iyi bilgiler aldık. Birlikteyiz el elleyiz, gönül gönülleyiz. İnşallah Bolu için daha güzel şeyler yapacağız. Kısa zamanda güzel yatırımlar güzel sürprizlerimiz olacak” dedi.

“İNŞALLAH SAYIN BAKANIMIZDA KISA SÜRE İÇERSİNDE BOLU’YA GELECEK”   

Konuşmasının sonunda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da Bolu’ya geleceğini de ifade eden Yavuz; “Ak Parti Milletvekillerinin ve Valinin Ankara’dan güzel haberlerle döndüğünü söyleyen Bakan Yavuz,  “İki vekilimiz ve sayın valimiz ile birlikte iki gün önce sayın bakanımızla Ankara da bir araya geldiler. İlin bütün sorunlarının tek tek üzerinden geçtiler. Aslında ilin sorunu yokta daha iyi ne yaparız diye. Onlarda güzel müjdelerle döndüler Bolu’ya. İnşallah sayın bakanımızda kısa süre içerisinde Bolu’ya gelecek. Bolu güzel daha güzel nasıl yaparız bunun peşindeyiz” diye konuştu.