Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR'A MORAL YEMEĞİ ET EVİ'NDEN

BOLUSPOR'A MORAL YEMEĞİ ET EVİ'NDEN
Kötü devam eden sezonda birbiri ardına gelen puan kayıpları sonrası takım kaptanı Bilal Kısa takıma ve teknik kadroya moral yemeği düzenledi. Basına kapalı yapılan maral gecesine yemekleri ile misafirlerinden tam not alan Et Evi ev sahipliği yaptı.


Mutlak süper lig parolası ile çıkılan sezonda birbiri ardına alınan kötü sonuçlar sonrası kendini düşme hattında bulan kırmızı beyazlı ekibimiz kötü gidişata son vermek için moral gecesi düzenledi. Takım kaptanı Bilal Kısa’nın organize ettiği geceye profesyonel futbol takım tam kadro yer alırken yönetim ve teknik kadroda yer aldı. Kaptan Bilal Kısa kısa bir konuşma yaparak “ bizlere bugün ev sahipliği yapan işletme sahibi Ertuğrul Demirel’e teşekkür ederiz. Takım olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz ancak bunun üstesinden de gelecek bizleriz. Kalan maçlarda mutlak kazanma arzusu ile sahada olacağız. Her hafta takım olarak birlik ve beraberliğimizin artması için bu tür organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Biz bu takıma güveniyoruz. Taraftarımıza da verdikleri destekler için teşekkürlerimizi sunuyoruz”  ifadelerini kullandı.
İşletme sahibi Ertuğrul Demirel takımı mekânlarında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “ bizler Boluspor sevdalıları olarak takıma bir nebzede olsa destek verebilmek için takım kaptanımız ile böyle bir gece düzenleyelim istedik. Takımımızın her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim. Takımın morali gördüğümüz kadarı ile üst seviyede. Bu moral ile şehrimizin istediği sonuçları alacaklarından eminiz. Böyle bir organizasyonda bizleri tercih ettikleri için önce kaptanımıza sonra tüm futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlardan başarılı sonuçlar bekliyoruz. Bizler elimizden geldiğince maddi manevi camiamızı desteklemeye devam edeceğiz diyerek” tüm misafirlere teşekkür etti.