Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

BOLUSPOR DEPREMZEDELERİ UNUTMADI
TFF 1. Lig'de B.B Erzurumspor ile karşılaşacak olan Boluspor, maçın tribün gelirini Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak.

1999 yılında yaşadığı acıyı en iyi şehirlerden biri olarak bilen Bolu hala o günleri yaşarken Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem yaşananları en iyi bilen iller arasında yer alıyor.

Boluspor taraftarında Cumartesi günü Saat 16:30’da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmaya yoğun bir ilgi göstermesi beklenirken, B.B Erzurumspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır.

Boluspor taraftarının da yoğun bir ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada tüm gelirler deprem bölgesine gidecek.

1999 yılında yaşanan 7,2’lik depremi yaşayan Bolu o dönemde yaralarını sarmasını bilmişti.  Taraftarın da Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya yoğun bir ilgi göstermesi beklenirken, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle de Elazığ halkının yanında olduğunu da Boluspor kulübü göstermiş oldu.