Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

POLİSE ATEŞ AÇAN ZANLI İLE BİR POLİS YARALANDI

POLİSE ATEŞ AÇAN ZANLI İLE BİR POLİS YARALANDI
Düzce’de kaçmak isterken polis ekiplerine ateş eden şüpheli ile bir polis yaralandı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı kaçmak isterken polis ekiplerine ateş eden iki şüpheli ile bir polisin yaralanması olayıyla ilgili, “Polis memurumuzda bir sıkıntı yok. Ayağından yara aldı.” dedi.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında belirlenen şüphelinin aracını takibe aldı. Ekiplerin “dur” ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

Paşaormanı mevkisine gelindiğinde zanlının polis aracına ateş açması üzerine karşılık verildi. Çatışma sırasında şüpheli ile kalçasına mermi isabet eden polis memuru yaralandı.

Sağlık ekipleri, şüpheliyi Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne, polis memurunu ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.  Olay yerinde sevk edilen ekiplerin incelemeleri sürüyor.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı kaçmak isterken polis ekiplerine ateş eden iki şüpheli ile bir polisin yaralanması olayıyla ilgili, “Çeşitli suçlardan 13 aranması bulunan bir şahıs ekiplerimizce takibe alınmış, şahıs araçtan inip kaçtığı sırada polis memurumuza ateş açmış ve ekiplerimiz de kendisine karşılık vermiştir. Polis memurumuzda bir sıkıntı yok. Ayağından yara aldı. Şüpheli vatandaş ise üniversite hastanesinde tedavi altına alındı. Aranmakta olan bir vatandaştı. Daha öncede birkaç kez yaralama olayına karışmıştı. Mutlaka bulunması gerekiyordu bu şekilde yakalanmış oldu. Vurulan şahsın yanında bir kişi daha yakalandı. O kişi bu şahıstan uyuşturucu almak için bulunuyordu. O kişi de yaralandı, yani toplam 3 kişi yaralandı.” dedi.