Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERSAN TÜRKOĞLU TEKRAR SEÇİLDİ

ERSAN TÜRKOĞLU TEKRAR SEÇİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı, 332 delegeden 213 tanesinin oyunu alan Ersan Türkoğlu oldu.

CHP Merkez İlçe Kongresi, İl Kültür Müdürlüğü salonunda yapıldı. Düzenlenen kongreye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Milletvekili Umut Oran, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, ilçe teşkilatları, delegeler ve parti üyeleri katıldı.

 

Kongrede oylama öncesinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni merkez ilçe başkanının hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek her iki adaya da başarılar diledi. Özcan’dan sonra konuşan Oran ise Türkiye’yi 2020’de erken seçimin beklediğini ve bu erken seçimi kendi partilerinin talep etme şansı olmamasından üzüntü duyduğunu belirtti.

 

Protokol konuşmalarının ardından sıra oylamaya geldi. Yapılan oylamada 332 delege oy kullandı. 332 delegeden 213 tanesinin oyunu alan Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi. Diğer bir aday olan Çetin Uç 117 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

 

“KIRILMA, DARILMA OLMAYACAK”

 

Oylamanın ardından başkan seçilen Türkoğlu yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilçeler bazında tamamlamıştır. Önümüzde il kongremiz var. Demokrasinin gerçekten hakim olduğu partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Diğer aday arkadaşımız da birçok delegemizin oyunu alarak takdire şayan bir şekilde süreci tamamlamıştır. Sonuç şunu gösteriyor, CHP’de gerçekten delegemiz özgür iradesi ile durumu değerlendiriyor, kendi doğrusunu sandığa yansıtıyor. Biz diğer arkadaşımızın özellikle aldığı oyu şöyle değerlendireceğiz, hatalı, yanlış yaptığımız arkadaşlarımız var. Tabi ki bu durumu değerlendireceğiz. Diğer arkadaşımıza oy veren, destekleyen tüm delegelerimiz partimizin bir parçasıdır. Kesinlikle bu süreçte kırılma, darılma olmayacak. Ondan kimsenin bir şüphe etmesin. Kazanan Bolu olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

Türkoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

 

Aysel Yerlikaya, Şaban Ertozan, Ali Şen, Durmuş Şahar, Rafet Özkan, Galip Altunyıldız, Zehra İlhan, Attila Özkan, Kübra Özcan, Feridun Çavaç, Okay Özcan, Erhan Karabıyık, Ceyda Epçi, Hülya Demirtaş, Sinan Çetin, Naime Ceylan