Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CİHAN BAŞARAN'DAN TEBRİK MESAJI

CİHAN BAŞARAN'DAN TEBRİK MESAJI
MHP İl Başkanı Cihan Başaran 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklamasında bulundu.
Doğru ve tarafsız haberi sizlerden öğreniyor,  gündemi sizinle takip ediyoruz. Ülkemizde gazetecilerin ve basının bir çok zorluklar içinde haber yaptıklarını da çok iyi biliyoruz. Gün oluyor olayların tam ortasında görev yapıyorsunuz. Yeri geliyor soğuk bir kış gününde saatlerce haberin peşinde koşuyorsunuz. Acı bir habere ulaştığınızda, olaylara gözleriniz ile şahit olduğunuz için ruhsal ve bedensel olarak yıpranıyorsunuz. Gün oluyor haberini yaptığınız konuda hedef haline geliyorsunuz. Mesai kavramınız yok. Saygın ve önemli bir mesleği, ne zorluklar içinde yapmaya çalıştığınızı biliyorum ve sizleri takdir ediyorum.
Muhasebe ve Mali Müşavirlik mesleğimin bir parçası olan maliye, ekonomi ve finans konularında 2001 – 2003 yıllarında, biz zaman köşe yazarlığı yaptığım için, sizleri meslektaşım ve kardeşim olarak görüyorum. Değerli mesleğinizin üzerindeki ekonomik sıkıntıların biteceği, tanımlanması elzem olan sosyal güvenlik haklarının düzenleneceği günlerin gecikmeden gelmesini diliyorum.
​Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, başta Bolu’nun basın sektöründe hizmet veren, basın çalışanları ve tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, bütün samimiyetim ile kutluyor, basın mensubu kardeşlerime görevlerinde başarılar diliyorum.
MHP İl Başkanı
Cihan Başaran