Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MÜSİAD BOLU ŞUBESİNDE TOPLU İSTİFA

MÜSİAD BOLU ŞUBESİNDE TOPLU İSTİFA
MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.
Basın Açıklaması
Müsiad Bolu Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu olarak, gerek yerel gerekse ulusal basında çıkan ve amacını aşıp tamamen şer odakların menfaatine hizmet edecek bazı abartılı ve yanlı haberler karşısında açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur.
Göreve geldiğimiz Ocak 2019’dan itibaren vizyonuna ve misyonuna güvendiğimiz aidiyet duygusu ile bağlandığımız Müsiad’ın Bolu Şubesi Yönetim Kurulu olarak gerek üyelerimiz, gerek memleketimiz Bolu, gerekse ülke ve ümmet için elimizden gelenin en iyisini en hayırlısını yapmaya gayret ettik.
Lakin şube olarak bazen genel merkezimizin ilgisini ve desteğini tam alamadığımızdan muzdarip olduğumuz doğrudur.
Geldiğimiz son noktada Genel Merkezin üsten bakan kibirli tavrı, şube görüşlerine değer vermeyen arka plana atan tutumu ve son olarak Genç Müsiad Başkanı seçiminde yaşanan anlaşmazlık ve inatlaşma sebebiyle Müsiad’dan istifa ettik.
Genç Müsiad üzerinde yaşanan anlaşmazlık kişiden çok Genel Merkez ve Şubenin Genç Müsiad Başkani seçme yetkisi üzerinde olmuştur.
Son süreçte basında çıkan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.
Bu sebeple yönetim kurulu olarak Müsiad Bolu şubesindeki görevlerimizden İstifa etmiş bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.