Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU TALEP ETTİ

CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU TALEP ETTİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeni Hızlı Tren’in Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-İstanbul hattına yapılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep etti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeni Hızlı Tren’in, Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-İstanbul istikametine yapılması için başlatılan çalışmalara destek bulmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep etti. Randevunun kabul edilmesi durumunda tek başına değil de Ticaret Odası, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri olarak görüşeceklerini açıkladı.  
Bolu Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Oturumunda konuyla alakalı konuşan Başkan Özcan, “Bu yüksek hızlı trenin Bolu üzerinden geçmesi Bolu’muza çok şey katacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı randevuyu vermezse gerekirse 50 kez de ararız. Hızlı tren hattının Düzce güzergahı üzerinden Ankara’ya ulaşma noktasında Düzce ve Kocaeli'nin etkili girişimleri var ama maalesef bizde yok. Üzülerek söylüyorum ki diğer hat, güzergah bakanlık nezdinde daha ağır basmaya başlamış. Düzce’nin daha ciddi girişimleri var. Bizim de sesimizi biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bu randevuyu alana kadar da uğraşacağım” şeklinde konuştu.