Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu 2020 yılına Kent Meydan'ında "Hoş geldin" dedi.

Bolu 2020 yılına Kent Meydan'ında
Bolu’da yeni yılın gelişi coşkuyla kutlandı. Tanju Özcan’ın katılımıyla Kent Meydanı’nda yılbaşı eğlencesi gerçekleştirildi. Etkinliklerde Tuğba Göktaş, DJ Uğur ve Ömer Öztekin sahne aldı.


Haber: Göknur Ünaldı
   Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yılbaşı konserinin açılış konuşmasında ‘‘Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz 2020 yılının 2019’dan daha iyi olacağına eminim. O yüzden 2020 yılının Bolumuza sizlere, hepimize sağlık getirmesini, huzur getirmesini, barış getirmesini, mutluluk getirmesini ve cebimizin daha çok para görmesini diliyorum. Daha mutlu olacağımız bir yıla gireceğiz’’ dedi.
Başkan Tanju Özcan’ın konuşmasının sona ermesiyle Tuğba Göktaş hareketli şarkılarla konsere başladı. Bolu Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı etkinliği Bolu halkı yoğun katılım gösterdi. Tuğba Göktaş şarkılarıyla Bolululara eğlenceli dakikalar yaşatırken DJ Uğur ise performansıyla coşturdu. Bolu halkının eğlenceli dakikalarına eşlik eden Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan 2020’ye Bolularla birlikte girdi. 2019’un son saniyelerini Özcan ve Eşi Bolulu hemşerileriyle birlikte geri sayım yaptılar. 2020 yılına Bolu halkı büyük bir coşkuyla girdi. Havai fişek gösterisiyle birlikte Tanju Özcan 2020 yılının ilk dansını eşiyle yapması gözleri kamaştırdı.