Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÜLE GÜLE 2019

GÜLE GÜLE 2019
Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle, hüznüyle, mutluluğuyla koskoca bir yıl daha (2019) geride kaldı. Ancak geride kalan yalnızca koskoca bir yıl değil elbette ki! Yeni yıl, yeni umutları da beraberinde getirsin istiyoruz.

 HABER: Aslı Akış

Geride bıraktığımız 2019 yılı Bolu’da habercilik anlamında en çok seçimleri hatırlatacak bir oldu. 2019 yılı Mart ayında gerçekleşen yerel seçimlerinde heyecan doruğa çıkmış, siyasi partiler adaylarıyla birlikte kapı kapı gezerken biz de sayfalara taşımıştık çalışmalarını.

2019 yılının tartışmasız en çok gündem olan konu başlığı 31 Mart yerel seçimleri oldu. Yapılan seçimlerin ardından, Cumhuriyet Halk Partisinin Adayı Tanju Özcan, kazanan taraf oldu.

Bunun dışında yaşanan kazalar, yanan evler, sönen hayatlar, hırsızlıklar tanınmış isimlerin ebediyete yolculuğu derken, koskoca bir yıl geride kaldı. 2019 yılı boyunca hayatın sürprizlerine tanıklık ettik. Bazen üzüldük, bazen sevindik. Tam her şey bitti derken yeniden bir kapı açıldığına şahitlik ettik. Mucizeler yaşadık.

Hoş geldin 2020…

Her yeni yıl bir umut hepimiz için. Yine yeni umutlar biriktirerek giriyoruz bir yıla daha. 2020 yılında yüreklerimizden sevgi merhamet, hoşgörü asla eksik olmasın. Herkese 2020 yılının en başta sağlık daha sonra ise kayıplarınızın az olduğu, tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur, mutluluk, kardeşlik, sevgi, başarı getirmesini diliyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun… Yeni yılınız mutluluklar getirsin...

Sevgiyle, umutla, heyecanla, şükürle…