Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇETİNKAYA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ SAYIN’A BIRAKTI

ÇETİNKAYA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ SAYIN’A BIRAKTI
Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Veysel Çetinkaya, Genel Merkez tarafından Yüksek Disiplin Kurulu Görevine seçilmesi nedeniyle İl Başkanlığı görevini bıraktı. Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı Görevine ise İsa Sayın getirildi.

SP Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Veysel Çetinkaya, geçtiğimiz ay yapılan Büyük kongre sonrasında Yüksek Disiplin Kurulu’na seçilmişti. Çetinkaya’nın yerine ise Saadet Partisi Bolu İl İsa Sayın getirildi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığından yapılan açıklamada ise; “Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı görevini 2012 yılından bu yana yürüten Veysel Çetinkaya’nın, geçen ay yapılan Büyük Kongre’de Yüksek Disiplin Kurulu’na seçilmesi nedeni ile İl Başkanlığı görevi sona ermiş, yerine Genel Merkezimizin atama yazısı ile İsa Sayın getirilmiştir.

Ülkemizde adil bir düzen kurmanın mücadelesini veren Saadet Partimizin İl Başkanlık görevini uzun yıllar büyük bir özveri ve samimiyetle sürdüren Sayın Veysel Çetinkaya’ya teşekkür eder, her iki başkanımıza da yeni görevlerinde başarılar diler, camiamıza ve Türkiye Siyasetine hayırlı olmasını temenni ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” ifadelerine yer verildi.