Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AK PARTİ TEŞKİLATINA MEKTUP: “TÜRKİYE İÇİN İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AK PARTİ TEŞKİLATINA MEKTUP: “TÜRKİYE İÇİN İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ”
AK Parti'nin 7. Olağan Kongre süreci, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara seslendiği video ile başlatıldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti'de 7. Olağan Kongre hazırlıkları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği resmi tanıtım filmi sosyal medya hesaplarından yayınlandı. AK Parti yönetimi, kampanya ve kongre sürecinde “Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü” sloganını kullanacak.

TANITIM FİLMİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SESLENDİRDİ

7. Olağan kongre sürecinin başladığını duyuran filmi Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendi seslendiriyor. Ak Parti kongre sürtesinde “ Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü” sloganı ile gittiği açıklandı.

23 Aralık Pazartesi günü bir ön tanıtım filmiyle medyada yer alan film logosuz olarak ekranlarda döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yazdığı mektubu seslendirdiği asıl film paylaşıldı.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sevgili kardeşim, inanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir." ifadeleriyle başladığı mektubunu, “Dünkü başarılar yarınını aydınlatan ışığındır. Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsan hiç yorulmazsın. Kalbini ortaya koyarak yürürsen yol arkadaşlarınla tek vücut olursun. Aklınla hareket edersen tuzaklara düşmezsin. İnancın varsa, umudun da vardır. İnanç varsa, imkân da vardır. Başaracağına inan. Kendin için, ailen için, Türkiye için İnandığın yolda yürü.” sözleriyle tamamlıyor.