Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FENERBAHÇE’Yİ FARKLI GEÇTİLER

FENERBAHÇE’Yİ FARKLI GEÇTİLER
U19 akademi liginde Boluspor U19 takımı sahasında Fenerbahçe U19 takımını misafir ederken kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe’yi 90 dakika sonunda bozguna uğrattı.


Boluspor U19 takımından muhteşem galibiyet. Cumartesi günü Karaçayır’da oynanan Boluspor U19, Fenerbahçe U19 karşılaşması izleyenlere zevk verdi. Karşılaşmaya Boluspor etkili başlarken maçın ilk anlarında misafir takıma  atak izini vermeyip gol için Fenerbahçe kalesine yüklendi.

Golü arayan atak yapan Boluspor olunca kırmızı beyazlılar penaltı kazandı. Penaltı atışını Erkan gole çevirip takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran kırmızı beyazlıların çabası 2.golü getirmedi. ilk 45 dakikada Boluspor un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda kırmızı beyazlılar farkı açmak için Fenerbahçe kalesine yüklenirken ikinci golü de Bertu ile kazandı. Golden sonra sahada daha öz güvenle oynayan kırmızı beyazlılar farkı da açmayı bildi. Erkan skoru 3-0’a getirdi. Fenerbahçe U19 takımı karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Boluspor u19 takımı 90 dakika sonunda muhteşem bir galibiyete imza atarak dikkatleri üzerine çekti.