Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALLAR, “HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN, HEDEFE DOĞRU İLERLEYİN”

ALLAR, “HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN, HEDEFE DOĞRU İLERLEYİN”
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen mesleki tanıtım ve kariyer planlama çalışmaları kapsamında öğrenciler ile buluştu.


11. ve 12. Sınıf öğrencileri ile mesleki tanıtım ve kariyer planlama çalışmaları kapsamında öğrenciler ile buluşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşam hikâyesi ve kariyeri hakkında öğrencilere bilgiler aktardı. Öğrenciler ile soru cevap şeklinde devam eden programda; öğrencilere hedeflerinin olması gerektiğini belirten Mustafa Allar, “Sizlerin de içinizden birçok idareci, yönetici, doktor, avukat, öğretmen, iş insanı çıkacaktır. Bu yönde hedeflerinizi belirleyerek hedefe doğru ilerlemeniz gerekmektedir” dedi.

Katıldığı program sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Allar, “İlçemiz Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. Sınıf öğrencileri ile mesleki tanıtım ve kariyer planlama çalışmaları kapsamında buluştuk. Öğrencilerimiz ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Yılmaz Özören'e, tüm öğretmen ve kıymetli öğrencilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar diliyorum. Ayrıca bu okulun banisi Emin Evim Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün’e teşekkür ediyorum, İlçemize çok güzel bir eser kazandırdı” ifadelerini kullandı.

Program, Okul Müdürü Yılmaz Özören tarafından Mustafa Allar’a hediye verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler: bolu haberler