Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ALMANYA’YA TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ALMANYA’YA TEKNİK İNCELEME GEZİSİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çeşitli incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gitti.


Üç günlük Almanya ziyaretinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eşi Meral Özcan ile belediye meclis üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti.

Başkan Özcan kendisine eşlik eden heyetle birlikte yoğun bir inceleme ve ziyaret trafiği gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Başkonsolos Karaaslan’a yaptı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Almanya’da ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Konsolosluk binasındaki buluşmanın ardından Başkan Özcan, Düsseldorf Eyalet Meclisi’ne geçerek, Demokrat Parti Milletvekili ve Parlamenterler Türkiye Grubu Başkanı Carina Gödecke ile bir araya geldi.

Neuss Belediyesi’ne iade-i ziyarette bulundu

Başkan Tanju Özcan,  Amanya’da ki ikinci gününde ise seçim sonrası Bolu’ya gelen dost şehir Neuss’un Belediye Başkanı Reiner Breuer’e iade-i ziyarette bulundu.  İki mevkidaşın buluşmasında Bolu ve Neuss şehirleri arasında yapılması planlanan işbirlikleri ve ortak çalışmaları ele alındı. Verimli geçen görüşme sonrası Bolu Belediye Başkanı Özcan, Neuss Belediyesi Altın Kitabı’nı imzalayarak ardından Reiner Breuer’e ile birlikte Neuss İtfaiyesi’ne geçti ve burada teknik incelemelerde bulundu.

Botanik Park için inceleme yaptı

Neuss ziyaretinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu heyetiyle birlikte Hannover şehrine giderek, Bolu’ya kazandırmayı planladığı Botanik Park için buradaki bir botanik bahçede teknik inceleme gezisi yaptı.  Dev botanik bahçeyi Bolu ve Alman heyetle birlikte dolaşan ve gördüklerini cep telefonuyla fotoğraflayan Özcan, konuya ilişkin Alman teknik personellerle teknik konularla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Gurbetçi Bolulularla buluştu

Başkan Özcan yoğun geçen Almanya ziyaretinin son gününde ise Almanya’da yaşayan gurbetçilerle buluştu. Almanya Bolulular Derneği’nin düzenlediği kültür gecesine katılan Başkan Özcan, Dernek Başkanı Yunus Ayaş ve gurbetteki Bolululara hitaben bir konuşmaya yaptı.