Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ YIL COŞKUSUNU KARPALAS'TA YAŞAYIN!

YENİ YIL COŞKUSUNU KARPALAS'TA YAŞAYIN!
Kaliteli hizmetiyle sektöründe fark yaratan Karpalas City Hotel & SPA, muhteşem bir yılbaşı eğlencesiyle Boluluları coşturmaya hazırlanıyor!


2020 yılına adım adım yaklaştığımız bu günlerde yılbaşı için oteller de hazırlıklarını büyük bir özenle sürdürmeye devam ediyor. Kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle ilimizde hizmet veren Karpalas City Hotel & SPA da hazırladığı “2020 Yılbaşı Özel Eğlence Programı” ile Bolulu vatandaşları coşturmaya hazırlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Otel Genel Müdürü Uğur Özkoç, “Yılbaşı gecesi Karpalas Otel Yeşilçam Restaurant'ta gerçekleştirilecek kutlamada misafirlerimiz için muhteşem bir eğlence hazırladık. Menümüzde misafirlere yeni yıl meze tabağının yanı sıra ana yemek olarak ise iç pilav ve özel soslar eşliğinde fıstıklı dana bonfile sunacağız. Sürpriz çekilişler ve hediyelerin de olacağı yılbaşı programında canlı müzik ile geceye katılanlar eğlenceye doyacak. Karpalas City Hotel & SPA’nın Yılbaşı Özel Eğlence programına katılmak isteyenlerin 0374 254 40 40 ve 0532 251 44 03 numaralı telefonlarda rezervasyon yaptırmalarını önemle rica ediyorum. Yeni yıla farklı bir konsepte girmek isteyen Boluluların son dakikaya kalmaması mağduriyet oluşmaması bakımından önemli” ifadelerini kullandı.

31 Aralık 2019 akşamı saat 20.00’da başlayacak olan yeni yıl balosu 2020'nin günü sabahının ilk saatlerine kadar sürecek.