Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜCÜ GENÇLER YEMİN ETTİ

ÜLKÜCÜ GENÇLER YEMİN ETTİ
Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül İzzet Baysal Caddesi Milliyetçi Haraket Partisi binasının önünde 17.30 da ülkücü gençler ile birlikte yemin etti.
Haber: S.Sevgül Kaba -Göknur Ünaldı
 
Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül önderliğinde gerçekleşen yemin töreninde Akgül, ” 4 yılı aşkın süredir sizlerin destekleriyle , gayretleriyle başarılı faaliyetlere imza atmış bulunmaktayız bugün yine burada ülkücü yeminimizde olduğu gibi yılmadan, usanmadan çalışacağımızın andını bir kez daha tekrar edeceğiz. Ülkücü hareketlerin neferleri her türlü zorluğa , yokluğa, parasızlığa rağmen dik duruşunun asla bozmayan burçak bakışlı yiğit bozkurtlardır. Biz duruşumuzla düşmana korku, dosta güven veren Milliyetçi Ülkücü Hareketin neferleriyiz.” dedi
Konuşmasına devam eden Akgül, Allah bizi doğuran anadan , babadan razı olsun Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tanrı Türk’e yar olsun diyerek yemin törenine geçildi.
Yemin töreninde şunlar tekrar edildi ” Allah'a, Kur'an'a, vatana, bayrağa ve silaha yemin olsun!
Şehitlerim, gazilerim emin olsun! Ülkücü Türk gençliği olarak; Komünizme, faşizme, kapitalizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz devam edecektir. Kavgamız; son nefer, son nefes, son damla kana kadardır. Kavgamız; milliyetçi Türkiye'ye, Turan'a kadardır. Başbuğumuz emin olsun! Yılanlardan olmayacağız. Satanlardan olmayacağız.
Kaçanlardan olmayacağız. Yıkılmayacağız. Başaracağız. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin!.