Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KONTEYNER DIŞINA ÇÖP ATANLAR TESPİT EDİLİYOR

KONTEYNER DIŞINA ÇÖP ATANLAR TESPİT EDİLİYOR
Saha kontrolleri sırasında, Kılıçarslan Mahallesi 123. Sokak’ta bulunan yeraltı konteynerlarının içinin boş olmasına rağmen atıkların konteynerların yanına atıldığını gören Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, atıkları atan şahsı tespit ederek uyarıda bulundu. Aynı işlemin bir daha gerçekleşmesi halinde şahsa idari para cezası kesileceği de bildirildi.


   Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, saha kontrolleri sırasında Kılıçarslan Mahallesi 123. Sokak’ta bulunan yer altı çöp konteynerlerinin etrafında yoğun miktarda çöple karşılaştı. Bunun üzerine incelemelerde bulunan ve konteynerlerin içlerinin boş olduğu gören ekipler, atıkların içerisinden yaptıkları incelemede atıkların F.A isimli şahsa ait olduğunu tespit ederek uyarılarda bulundu. Ekipler şahsa aynı işlemin bir daha gerçekleşmesi halinde idari para cezası kesileceği de bildirildi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların cezai işlemle karşılaşmamaları adına atıklarını konteynerlerin içine atmaları konusunda uyarırken, konteynerlerin alamayacağı miktarda atık oluştuğu durumlarda ise (Yeni eşya gelmesi, ev taşınması, eski ev eşyası vb.) 444 26 58 numaralı telefondan Bolu Belediyesi’ne bilgi vermelerini istedi.
Haber :Melih Mermer