Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO BAŞKANI ATEŞ OSBÜK’ÜN KONYA PROGRAMINA KATILDI

TSO BAŞKANI ATEŞ OSBÜK’ÜN KONYA PROGRAMINA KATILDI
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu’yu temsilen üyesi bulunduğu Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yüksek Koordinasyon Kurulu’nun Konya’da gerçekleştirilen toplantı programına iştirak etti.


Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu’yu temsil ettiği Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)’nun Yüksek Koordinasyon Kurulu’nun Konya’da gerçekleştirilen toplantı ve ziyaret programlarına katıldı.

TSO Başkanı Ateş ilk olarak OSBÜK YKK heyetiyle birlikte Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Konya programın devamında Konya OSB’deki Konya Bilim Merkezi, İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesisleri, Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fidanlık Alanı, Innopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi ziyaret edildi ve çeşitli incelemelerde bulunuldu.

Sonrasında ise OSBÜK Yönetim Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü başkanlığında ortak bir toplantı yaptı.

Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen toplantıda OSBÜK’ün son dönemde yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili istişareler gerçekleştirildi.