Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EN BÜYÜK 10 ŞİRKETTEN 7'SİNDE BİZ ÖRGÜTLÜYÜZ

EN BÜYÜK 10 ŞİRKETTEN 7'SİNDE BİZ ÖRGÜTLÜYÜZ
Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, sendikanın sosyal sorumluluk projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Elçi açıklamalarında “Türk Metal sendikası olarak 210 bin mevcut üye ile Türkiye’nin en büyük sendikasıyız. Hedeflerimiz her zaman üyelerimizin mevcut haklarını geliştirmek ve korumak oldu. En büyük 10 şirketten 7’sinde biz örgütlüyüz. Birçok sosyal sorumluluk projelerimiz var.” dedi.
Emek Kat Projesi
Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi Emek Kat Projesi ile ilgili “Kındıra’da köy okuluna bir öğretmen vasıtasıyla kampanya başlattık ve okulu yenileyerek sıva ve boyamasını yapacağız. Sendika olarak “Emek Kat” projemiz mevcut. Mastercard ile anlaşmalı olarak yürüttüğümüz proje kapsamında üyelerimiz bu kartlardan alışveriş yaptıkça ay sonu karta puan yükleniyor ve indirimli yerlerde bu puanlar kullanılabiliyor. Bu uygulama Tekirdağ Çerkezköy’de, Eskişehir ve İstanbul’da aktif olmaya başladı, kartlar dağıtılıyor. 6-7 ay gibi bir süre içerisinde tüm Türkiye’de faaliyete geçmiş olacaktır.” açıklamalarında bulundu.
"Yeni jenerasyona kendimizi entegre ediyoruz"
Elçi sendikada başarılı olmalarının sırrını “Sendika olarak bazı olaylar yaşadık ve bu bizim için milat oldu. 2015 yılının ardından yaptığımız sendikacılık farklılaştı. Bizim yapmamız gereken şimdiki jenerasyona kendimizi entegre edebilmek ve onlar gibi düşünebilmek. Biz bunu çok iyi yapıyoruz. Yeni jenerasyon ile aynı düşünüp beklentilerini karşılayarak başarılı oluyoruz. Yaşayabilecekleri sorunları önceden öngörmek gerekiyor. Didim, Ankara, Ereğli ve Kıbrıs olmak üzere otellerimiz mevcut. Geçen sene Arçelik çalışanlarını otellerimize götürdük ve bunları sendika karşıladı. Üyelerimiz aileleriyle gittiğinde çok daha uyguna kalabiliyor. Otellerimizde engelli çalışanlarımız mevcut ve yazları çocuk eğitimleri yapılıyor. Üyelerimizin çocuklarını Ankara’ya götürüyoruz, yurt dışı gezileri oluyor. Kısacası kendimizi çağa entegre ettik.” diyerek açıkladı.