Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAMİ ÖZDEMİR MUDURNU İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

SAMİ ÖZDEMİR MUDURNU İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu’da Mudurnu ilçesi ile kongre süreçlerine başladı. CHP Mudurnu İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Sami Özdemir CHP Mudurnu İlçe Başkanı oldu.


HABER: Aslı Akış

Mudurnu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, CHP Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu,  İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Mudurnu İlçe Başkanlığı’nın kongresi gerçekleştirildi. İlk olarak gerçekleştirilen Mudurnu İlçe Başkanlığı kongresinde Divan Başkanlığını CHP’nin emektarlarından Mehmet Karakaşoğlu yaptı. Kongrede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

“BU BAYRAĞI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIM”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından kongrede bir konuşma yapan CHP Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir, daha önce belediye başkanı adayı olmak için bıraktığı bayrağı yeniden devralmanın heyecanı içinde olduğunu ifade ederek; “Bu bayrağı en üst seviyeye taşımak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Partimizde yaşanan herhangi bir kırgınlık ya da gerginlik yoktur. Olmasında da müsaade etmeyeceğim. Birlik ve beraberlik içinde partimizi Mudurnu’da başarıya ulaştırarak son seçimde kaybettiğimiz Mudurnu belediyesini yeniden kazanacağız.” şeklinde konuştu.

Faaliyet raporu ve bütçe okunduktan sonra tek aday olarak gidilen kongrede, Sami Özdemir CHP Mudurnu İlçe Başkanı oldu.

Mudurnu CHP İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu;

İLÇE BAŞKANI: SAMİ ÖZDEMİR

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri:

Kamuran ESEN

Mehmet KARACAKAYA

Mehmet YILMAZ

Selçuk GÜRCAN

Nebahat BÜYÜKER

Mehmet BOSTANCI

Hamdi ASTARCI

İbrahim ÖZDEN

Engin GÜLAY

Fatma MERCAN

Ersin ÖZKAN

Özcan ÇAM

İL DELEGELERİ:

Sami ÖZDEMİR

Mehmet KARAKAŞOĞLU

Reşat ÜNSAL

Osman USPULAT

İsmail Hakkı YAZGAN

Yüksel SUİÇMEZ

Hulisi DİKER

Rafet ÖZDEMİR

Muzaffer DEMİREL