Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ASRIN İŞADAMLARI BOLU ŞUBESİ KURULDU

ASRIN İŞADAMLARI BOLU ŞUBESİ KURULDU
Bolu’da bir araya gelen iş insanları tarafından Asrın İşadamları Derneği Bolu Şubesi kuruldu. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman’ın katılımı ile ASRİAD Bolu Şubesi’nde bir toplantı gerçekleşti.


Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir grup iş insanları tarafından Asrın İşadamları Derneği(ASRİAD) kuruldu. Dernek kuruluşuna, ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kalyoncuoğlu, ASRİAD Bolu Şube Başkanı Burhan Turan ve ASRİAD Bolu Şubesi Üyeleri katıldı.

Katılımcılar tarafından ASRİAD Bolu Şubesi’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

“BOLU GELİŞME POTANSİYELİ TAŞIYAN BİR VİLAYET”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, ASRİAD’ın, Bolu’nun turizm ve sanayi yapısını desteklemek için elinden geleni yapacağını söyledi. Danışman, “ASRİAD Bolu Şubesi’nin kuruluşu için burada bulunmaktayız. İnanıyoruz ki, bu ekiple, Bolu’nun ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak çalışmalar yapılır. Buna inancım tam. Bolu’da olmak benim için mutluluk vesilesi. Bolu, turizm ve sanayi açısından gelişme potansiyeli taşıyan bir vilayet. ASRİAD’ın da ciddi katkılarla bu yapıyı destekleyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETME AMACINDADIR”

Asrın İşadamları Derneği hakkında bilgiler veren Danışman, ASRİAD’ın çok hızlı büyüyen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti. Danışman, yurtdışında da temsilcilikleri olduğunu söyleyerek, “ASRİAD, isminde de anlaşılacağı üzere, asrın, zamanın, çağın ihtiyaçlarına uygun cevaplar üretme mekanizmasıdır. Genel merkezi İstanbul’da bulunan bir iş adamları örgütüdür. ASRİAD, 32 vilayette örgütlenmiş, yurtdışında 8 temsilcilikle çok hızlı büyüyen bir sivil toplum kuruluşudur. Umarım, ASRİAD’ın bütün çabaları, üye şirketlerimiz başta olmak üzere, ülkemize ve milletimize hizmet etme amacındadır. Tabi, milli değerlerimizi oluşturmak ve ümmetimize hizmet etmek için varız. Bu doğrultuda çaba içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Toplantıda son olarak, Ressam Ümit Kozan tarafından ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman’a Köroğlu Dağları temalı bir yağlı boya tablosu hediye edildi.