Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DURSUNFAKI KÖYÜ CAMİİ AÇILDI

DURSUNFAKI KÖYÜ CAMİİ AÇILDI
Hayırsever vatandaşlar tarafından yedi ay gibi bir sürede yapımı gerçekleştirilen Dursunfakı Köyü Camisinin açılışı protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı.


Köy camisinin açılış merasimine AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Merkez Valisi Ali Fidan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin, köy halkı ve misafirler katılım sağladı.

Açılış protokol üyelerinin konuşmaları ve köy muhtarı Kurban Yıldız’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun duası ile gerçekleşti.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Gerede İlçemize bağlı Dursunfakı Köyümüz'de kısa bir sürede yapımı tamamlanan Cami açılışını gerçekleştirdik. Bu güzel eseri kazandıran Köy Sakinlerimize, Hayırseverlerimize, Muhtarımıza, Dernek Başkanımız ve Yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, İlçemize ve Dursunfakı köyümüze hayırlı olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Dursunfakı Köyümüzde 7 ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve medeniyet mührümüz olan Cami açılışına katıldık. Bu güzel eseri kazandıran Köy Sakinlerine, Hayırseverlere, Muhtarımıza, Dernek Başkanımız ve Yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah bu hayırlı hizmetlerini kabul eylesin” ifadelerini kullandı

Müftü Şenoğlu yaptığı konuşmada; “Camiler Kabetullahın şubeleri Müslüman şehirlerin tapularıdır. Camiler sadece namaz kıldığımız mekânlar değil aynı zamanda bizim birlikte kalplerimizi birleştirdiğimiz özgürlük mekânlarımızdır” dedi.

Açılış sonrası açılışa katılanlara ve caminin inşasında emeği geçenlere teşekkür edildi.