Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RAGIP HOCA ANTRENÖRLÜK KURSUNU DEĞERLENDİRDİ

RAGIP HOCA ANTRENÖRLÜK KURSUNU DEĞERLENDİRDİ
Boluspor Yardımcı Antrenörü Ragıp Başdağ, Erzurum’da açılan UEFA B Antrenörlük kursuna katıldı. Tanınmış futbolcuların da yer aldığı kursun ilk etabı tamamlandı. Kursun ikinci etabı için adaylar tekrar Erzurum’a gidecek.

Haber: Ömer Çetinaslan

Türk futboluna uzun yıllar emek verdikten sonra teknik adam olmak isteyen sporcular, Erzurum’da açılan UEFA B Antrenörlük Kursu’nun ilk bölümünü tamamladı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki iki etaplı kursun ilk bölümüne Volkan Demirel’in yanı sıra Serkan Balcı, Ahmet Dursun ve Egemen Korkmaz gibi eski yıldızların aralarında bulunduğu 30 kişi katıldı. Adaylar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eğitmenleri Ömer Kaner ve Mehmet Ekşi nezaretinde verilen eğitimleri büyük bir dikkatle izledi.

“BİZİM İÇİN GÜZEL BİR DENEYİM OLDU”

Boluspor Yardımcı Antrenörü Ragıp Başdağ da teknik adam olma yolunda katıldığı kurs hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ragıp Hoca, “Futboldan sonra bu işin içinde olduğum için bu kurslara gitmemiz gerekiyor. Lisansımızı almak için veya yükseltmek için. İlk etabı bitirdik. Bizim için güzel bir deneyim oldu. Mehmet Ekşi ve Ömer Kaner hocalarımız bize çok katkı sağladılar. Hayırlısıyla başladık, ikinci etap var. Onun içinde bir süreç gerekiyor. Herhalde bir 5-6 ay sonra tekrar ikinci etaba gideceğiz. B lisansımızı alacağız” dedi.

“KAMP BANA ÇOK SAYIDA DOST KAZANDIRDI”

Katıldığı kampta çok sayıda dost kazandığını ifade eden Başdağ, “Üst düzey oynamış isimlerden Serkan Balcı, Ahmet Dursun, Fahri Tatan, Volkan Demirel, bu tarz arkadaşlar vardı. Tabi sahada çok mücadele ettik. Ama orada onları daha yakından tanıdım. Çok karakterli, çok düzgün insanlardı. Bu kampın diğer bir yanı da bize çok sayıda dost kazandırması oldu. Onun için tabi kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.