Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEDEFİMİZ BOLU’DAN MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARTMAKTIR”

“HEDEFİMİZ BOLU’DAN MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARTMAKTIR”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları için 2020 Yılı Çalışma Programı Hazırlık Toplantısı düzenledi. Toplantıya Başkanlar tam kadro katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’ın çağrısı ile MHP ilçe başkanları Bolu’da bir araya geldi. 2020 Yılı Çalışma Programı Hazırlık Toplantısında, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri de değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, “2018 yılının Nisan ayından bugüne sizlerle birlikte MHP teşkilatlarında hizmet etmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte hep birlikte, omuz omuza, 2 seçim dönemi geçirdik. Durmadan dinlenmeden bir ilçeden diğerine koşturduk. Başladığımız günde hep birlikte belirlediğimiz hedefleri el birliği ile gerçekleştirmeye başladık” dedi.

“SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE DÜZENLİ OLARAK RAPOR VERİYORUZ”

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ile başarmayı planladıkları en büyük hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten MHP İl Başkanı Başaran ayrıca, “Sizler MHP teşkilatları olarak, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için kapı kapı gezdiniz ve destek istediniz.

Bu gün Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, sizlerin üstün gayreti ve karşılıksız desteği ile Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak görevinin başında. MHP teşkilatları olarak bizler de, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Önce Ülkem ve Milletim’ ülküsü ile çizgimizden sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Bolu’nun gelecek hedeflerine ulaşmasının teminatı MHP ve Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakının Bolu’daki siyasi ve kamusal alandaki durumu hakkında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye düzenli olarak rapor veriyoruz. Cumhur İttifakının daha da güçlenerek, Türkiye’yi gelecek hedeflerine taşıyacak en büyük birliktelik olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ MUTLAKA BOLU’DAN MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARTMAKTIR”

24 Haziran seçimlerinde Bolu’dan milletvekili çıkaramamış olmanın burukluğunu yaşadıklarını belirten Başaran konuşmasında, “Geçirdiğimiz her seçim bizim için bir ders ve tecrübe olmuştur. Gelecek dönem hedefimiz mutlaka Bolu’dan milletvekilleri çıkartmaktır. MHP teşkilatları, Bolu seçmeninin hassasiyetlerini, milletvekili adayında hangi özellikleri aradığını çok iyi değerlendirerek çözüm arayışına girecektir. Gelecek dönemde, Bolu’nun geleceği için hedefleri ve planları olan, Bolu’yu ekonomik ve sosyal alanlarda geliştirme hedefleri olan adaylar ile yeniden sahaya inecektir. Bu duygular içerisinde olan her arkadaşımıza, adaylık için kapılarımız ardına kadar açık olacaktır. Türkiye sevdalısı bu kadroların Bolu’ya hizmet için Milletvekili seçilmesi Bolu’ya büyük bir katma değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK”

Başaran konuşmasında İlçe Başkanlarına hitaben ise, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Bolu’da mutlak galibiyete ulaşmış ve başarı çıtasını yükseltmiş bir MHP vardır. Bolu’da Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanlıklarını kazanarak, Göynük ve Gerede İl Genel Meclisi Üyeliklerini kazanarak, Bolu Merkez, Göynük, Mudurnu, Gerede, Yeniçağa, Mengen, Dörtdivan, Karacasu, Gökçesu ‘da Belediye Meclis Üyelikleri kazanarak büyük bir başarıya imza attık. Bu başarılarda emeği ve katkısı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi borç bilir, şükranlarımız sunarım. Seçimleri kazanan Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimizin İlçe Teşkilatları ve İl Başkanlığı ile uyumlu çalışması ve birlikte hareket etmesi Genel Merkezimiz tarafından kesin kural olarak talimat verilmiştir. İlçe Başkanları ile koordineli çalışmalar yaparak, her konuyu hassasiyetle değerlendirerek Genel Merkezimize ileterek çözüm arayışlarına gireceğiz” diye konuştu.

“İLK SEÇİMDE BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİZ”

Cumhur İttifakı ile Bolu Belediye Başkanlığını kazanamamış olmanın üzüntüsünü yaşamakta olduklarını söyleyen Başaran son olarak ise, “MHP olarak hatalarımızı görerek ders almasını ve gelecek dönemlerde tedbirlerini almasını da biliriz. 3 dönem Belediye Başkanlığı sürecinde vatandaşa söz verdiğiniz hedeflerinizin gerisinde kalırsanız, tepki oyları ile seçimi kaybetmeniz gayet doğaldır. Daha önce de söylemiştim hala da söylemeye devam edeceğim. Bolu’yu bundan önce CHP Belediye Başkanı yönetti, AK Parti Belediye Başkanı da yönetti, geldiğimiz sonuca bakın ki bugün yine CHP Belediye Başkanı yönetiyor. Geriye bakıyorsunuz Bolu’da şehircilik anlamında büyük bir gelişme göremiyorsunuz. Ekonomik ve sosyal anlamda geldiğimiz bir yerde gözükmüyor. Turizm ve Sanayileşme hamlesi ise yok denecek kadar az. Bolu’nun girişimci, cesur turizm yatırımcılarına da teşekkürlerimi sunuyorum, eğer onlarda da taşın altına ellerini koymasalar ve sermaye birikimlerini otel açmaya harcamasalar, turizm anlamında sınıfta kalacaktık. İzzet Baysal büyüğümüz sayesinde öğrenci şehri olarak ayakta duruyoruz. Mekanı cennet olsun. Bolu bizden hizmet bekler, Bolu hedef olarak gösterilen konuların gerçekleşmesini bekler. Bolu’nun evlatları iş bekler. MHP’nin uzman kadroları ile ilk seçimde Bolu Belediye Başkanlığına talibiz, Bolu’nun makus tarihini değiştirmek boynumuzun borcudur” dedi.

İl Başkanı Cihan Başaran’ın konuşmasının ardından toplantının gündem maddelerine geçildi. 6 saat süren toplantının ardından İlçe Başkanlarına, MHP Bolu 2020 Yılı Çalışma Programları verildi.