Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BÜTÜN İÇ SAHA MAÇLARIMIZDA BİZE DESTEK VERSİNLER”

“BÜTÜN İÇ SAHA MAÇLARIMIZDA BİZE DESTEK VERSİNLER”
Boluspor’un genç ve başarılı futbolcusu Melih Okutan, önemli açıklamalarda bulundu. Okutan, “Önemli olan, sakatlık psikolojisinden bir an önce çıkıp, güçlü ve sağlam dönebilmek. Ben de bunun için çok çalıştım. Çok daha iyi işler yapmak için hazırım” dedi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık yaşayan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalan başarılı futbolcu Melih Okutan, Boluspor’da yeni sezonda gösterdiği başarılı performansın ardından takımın vazgeçilmezleri arasında girdi.

Boluspor taraftarları tarafından da çok sevilen genç futbolcu, önemli açıklamalarda bulundu. Son iki haftadır galibiyet alan Boluspor’da morallerin üst seviyede olduğunu söyleyen Melih Okutan, Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü için de övgü dolu sözler söyledi.

“ÖNÜMÜZE DAHA ÖZGÜVENLE BAKIYORUZ”

Boluspor’un genç futbolcusu Melih Okutan, alınan son iki galibiyet ile beraber takımın daha özgüvenli olduğunu söyledi:

“Çok mutluyuz, iki haftadır yüzümüz gülüyor. Bu iki galibiyet bizim için gerçekten çok önemliydi. Evet, kötü bir başlangıç yaptık, 7 hafta maç kazanamadık ama zaman zaman iyi oynadığımızı ve bunu skora yansıtamadığımızı düşünüyorum. Bence, kalite olarak çok iyi bir kadroya sahibiz. Şanssızlıklar yaşadık, çok daha iyi başlayabilirdik ama olmadı. Ancak, iki haftadır kazanmamız bizi, moral olarak hemen yukarıya attı. Önümüze daha özgüvenle bakıyoruz. Bu kadro kalitesi ve teknik ekiple çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum.”

“ÇOK DAHA İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN HAZIRIM”

Okutan, geçirdiği sakatlık döneminin zor günler olduğunu söyleyerek, “Geçen sezon performansım iyiyken sakatlandım. Tabi ki zor günlerdi. Futbol içinde sakatlıklar var. Önemli olan, o psikolojiden bir an önce çıkıp, güçlü ve sağlam dönebilmek. Ben de bunun için çok çalıştım. Yavaş yavaş takımıma da katkı sağlamaya başladım. Çok daha iyi işler yapmak için hazırım” diye konuştu.

“GALİBİYETTE PAY SAHİBİ OLMAK İNSANA GURUR VERİYOR”

Giresun maçında gole katkı veren ve Keçiörengücü maçında Boluspor’un ikinci golünü atan Melih Okutan, “Tabi ki kazandığımız için mutluyuz ama bu galibiyette pay sahibi olmak insana daha da mutluluk ve gurur veriyor. Hele ki bu kötü süreçten sonraki galibiyetlerde; Giresun maçında gol başlangıcında, bu maçta da skora katkıda bulundum. Bu da gerçekten benim mutluluğumu ve motivasyonumu arttırıyor” dedi.

“HOCAMIZIN BİZE KATACAKLARI İLE MAÇ KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’nün çok istekli ve daima takımı motive ettiğini söyleyen Melih, “Osman Hocamız, bu lig için çok tecrübeli bir hoca. Bir sürü takımla çalışmış, şampiyonluklar yaşamış. Çok da istekli kendisi, bizi de bu anlamda çok motive ediyor. Antrenmanlardaki neşemiz arttı. Yavaş yavaş galibiyet de almaya başladık. Hocamızın tecrübesi ve bize katacakları ile beraber biz de kadro kalitemizi sahaya yansıtıp, maç kazanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN İÇ SAHA MAÇLARIMIZDA BİZE DESTEK VERSİNLER”

Başarılı futbolcu son olarak, Boluspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, “İlk 7 hafta onlar için de zorlu bir süreçti. Onlara galibiyet gösteremedik ama son iki haftadır bu çıkışımızı görsünler. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz, inandık, kenetlendik. Eminim ki, bu sezon Boluspor için başarılı bir sezon olacak. Tabi ki başarılı bir sezon olması için de taraftarın da bizim yanımızda olması gerekiyor. Bizim arkamızda bize destek olmaları gerekiyor. Bolu’daki bütün iç saha maçlarımızda bize destek versinler. Biz de inşallah maçları kazanmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.