Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA KOMİTESİ’YLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZCAN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA KOMİTESİ’YLE BİR ARAYA GELDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarlarının oluşturduğu Muhtarlar Günü Kutlama Komitesi’ni kabul etti.


19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Bolu Valiliği bünyesinde kurulan Muhtarlar Günü Kutlama Komitesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Özcan, Bolu Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Kemal Özçelik,  Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu ve yaklaşık yüz muhtarı Meclis Toplantı Salonu’nda ağırlayarak Muhtarlar Günü’nü kutladı.

“BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Burada günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  muhtarlarla sık sık bir araya geldiğini belirterek, “Bundan sonra da gerek toplu gerekse gruplar halinde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bolu’nun sorunlarını hep birlikte değerlendirmeye, istişare etmeye açık olacağımızı söylemiştik. Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

“BOLU’YA KARŞI VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Muhtarlık seçimlerinin eskiye göre daha zor olduğuna dikkat çeken Özcan, “Muhtarlık seçimlerinin eskiye göre çok daha zor olduğunun farkındayım. Bu, demokrasimiz açısından güzel bir durum. Ancak çok adaylı seçimlerde çok da vaat ortaya konuldu. O nedenle yeni seçilen muhtarlarımızın bir kısmı onurlu insanlar olarak verdikleri sözleri yerine getirmek istiyorlar. Bundan dolayı zaman zaman telaş yaşandığını görüyorum. Bizim de verdiğimiz birçok söz var. Elbette hem belediye başkanı olarak bizler, hem mahalle muhtarlarımız, hem de köy muhtarlarımız Bolu’ya karşı sözlerimizi yerine getireceğiz. Ancak bundan dolayı acele etmeyelim, doğru kararlar alarak bunları yapalım. Benim ve sizlerin verdiği sözler ne kadar gerçekleşirse Bolu’muz bundan o kadar kazançlı çıkar.” diye konuştu.

“HEPİNİZİ BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYDUM”

Özcan, üç farklı dernek çatısı altında faaliyetlerini sürdüren muhtarları bu yıl bir arada görmesine ilişkin duyduğu memnuniyeti ise şu sözlerle ifade etti:

“Bu sene hepinizi birlik beraberlik içinde görmekten büyük mutluluk duydum. Bunu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra da birçok etkinliği muhtarlar derneklerimizin müşterek yapmasının faydalı olacağını düşünüyorum.”

Ziyarette komiteye başkanlık eden Bolu Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Kemal Özçelik ile üç dernek başkanı da birer konuşma yaparak, Başkan Özcan’a kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini sundu.