Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BGC BAYRAK ASMAYA DAVET EDİYOR

BGC BAYRAK ASMAYA DAVET EDİYOR
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, “Suriye’de bizler için bayrağımızı dalgalandıran şanlı ordumuza yalnız olmadıklarını göstermek için, vatandaşlarımızı evlerimize, işyerlerimize, cadde ve sokaklarımıza Türk bayrağı asmaya davet ediyoruz. Fırtınalar dursun yana yol verin Türk’ün bayrağına” ifadelerini kullandı.

Türk Ordusunun Suriye’de gerçekleştirdiği Barış Pınarı operasyonu sonrasında Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına yazılı basın açıklaması yayımlayan Başkan Bülent Velioğlu, Bolu halkına ev, işyeri, cadde ve sokaklara Türk bayrağı asmaya davet etti.

‘Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış, şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım, yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.’ Kahraman Türk Ordusu, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yukarıdaki dizelerinde ifadesini bulan bir anlayışla, ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek ve ülke güvenliğimizi tehdit eden PKK/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatını başlatmıştır.”

BAYRAK ŞİİRİNDEN ÖRNEK VERİLDİ
“Şairimiz Arif Nihat Asya, ‘Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü’ diye başlayan ve “Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim, yeryüzünde yer beğen, nereye dikilmek istersen, söyle seni oraya dikeyim” diye tamamlanan ‘Bayrak’ şiirinde, egemenliğin, onurun, barışın, huzurun, geleceğin ve güvenliğin sembolü olan Türk bayağının önemini vurgulamıştır.”

“FIRTINALAR DURSUN YOL VERİN TÜRK’ÜN BAYRAĞINA”

“Bu kutsal bayrağı bugün şanlı ordumuz, ülkemiz için bizim huzurumuz için Suriye’nin kuzeyinde dalgalandırmaktadır. Böyle günler kenetlenmemiz, bir olmamız, iri olmamız ve diri olmamız gereken günlerdir. Bu amaçla Suriye’de bizler için bayrağımızı dalgalandıran şanlı ordumuza yalnız olmadıklarını göstermek için, vatandaşlarımızı evlerimize, işyerlerimize, cadde ve sokaklarımıza Türk bayrağı asmaya davet ediyoruz. Fırtınalar dursun yana yol verin Türk’ün bayrağına”