Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MASTERCHEF PROGRAMINDA BOLULULAR GURURUMUZ OLDU

MASTERCHEF PROGRAMINDA BOLULULAR GURURUMUZ OLDU
En çok izlenen yarışma programlarının başında gelen reyting rekorları kıran programda 2 Bolulu gururumuz oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masterchef isimli yarışma programının başarılı jüri üyesi ve sunucusu Bolulu ünlü şef  Mehmet Yalçınkaya performansı ile büyük beğeni toplarken programın bu akşam yayınlanan bölümüne yine Bolulu ünlü pasta şefi Sedat Yaman yarışmacılara pasta yapımıyla ilgili özel ders vermek için programa katıldı.

Yarışmada başarılı olan takımın ödül olarak kazandığı Masterclass bölümünde birbirinden ünlü şefler yarışmacılara özel dersler verirken programın bu akşam yayınlanan bölümünde Bolu Yeniçağalı ünlü pasta şefi Sedat Yaman masterclass’a katılmaya hak kazanan takıma pasta yaptırdı.

SEDAT YAMAN KİMDİR?

Sedat Yaman, Türk Mutfak Ekibi Pastacılık Şefidir. Sedat Yaman, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in pastacı şefi olarak çalışıyor.

Aslen Yeniçağalı olan Sedat Yaman, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi mezunu. İlk olarak butik pastanelerde çalışan şef, okuldaki zorunlu stajlarını 5 yıldızlı otellerde yapmanın ardından bu alan ona daha cazip gelmiş ve otellerde çalışmaya karar verdi. Mezun olduktan sonra İstanbul’da çeşitli restoranlarda çalıştıktan sonra Çırağan Sarayı Kempinski’ de çalıştı. Daha sonra Divan, Ağaoğlu My City, Titanic gibi otellerde de görev almanın ardından Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de çalışmaya başladı.

İş hayatı dışında yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara katılarak madalyalar aldı.