Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRKER ATEŞ OSBÜK YÜKSEK KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

TÜRKER ATEŞ OSBÜK YÜKSEK KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)’nun çalışmalarına katkıda bulunmak ve OSB’ler konusunda bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak üzere oluşturulan OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu’nun yeni dönem ilk toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde bulunan OSBÜK merkezinde yapıldı.

Türkiye genelinde 1,9 milyon kişiye doğrudan istihdam sağlayan 331 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun Temmuz ayında gerçekleştirilen genel kurulu sonrası teşkil eden yüksek koordinasyon kurulunun ilk toplantısı, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya aynı zamanda Bolu Karma ve Tekstil İhtisas OSB delegesi olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş de Kurul üyesi olarak iştirak etti.

Toplantıda TSO Başkanı Türker Ateş, Bolu Karma ve Tekstil İhtisas OSB’nin yapısı, OSB’de yer alan sektörler, istihdam, sürdürülen faaliyetler ve projeler ile ilgili Kurul üyelerine bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca OSBÜK’ün faaliyetleriyle ilgili Kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı; yürütülmekte olan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilmesi öngörülen faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.